ahojte maminky z Ba a okolia, ak mate nejake skusenosti s doktorom cunderlikom a holanom dajte nejake postrehy a rady, chystam sa na morfologicky ultrazvuk a dostala som odporucania na tychto dvoch lekarov, ze vraj najlepsich v odbore, ale neviem ktoreho si vybrat. Je to dost drahe, tak chcem aby to bolo vazne aj uplne kvalitne a bol to pre mna a manzela aj zazitok vidiet nase babatko, ale chcem aby to bolo aj odborne a profesionalne. dakujem za rady a nazory 😉 .
A cunderlik to robi na kramaroch ci kde???
Ahoj, ja som bola pri obidvoch tehotenstvach u Holana a dokonca pri druhom este aj u Slezaka, a Mudr. Holan je podla mna skvely. S vymennym listkom sa unho za morfologiu neplati ani cent. Je velmi mily, ochotny, ukaze, vysvetli, zavtipkuje. Urcite neolutujes, ak k nemu pojdes, ale pozor, dlho sa caka na objednanie.
Cunderlik vykonava sono v Horskom parku, je tam mensie zdravotne stredisko.. V piatok som tam bola.
@janka54321 a ako bolo? platila si? bol mily? pacilo sa ti?
@lubka1983 ano, vymenny som dostala od mojej gynekologicky. Ona posiela vzdy na morfologiu v 20.-24. tyzdni a ak je problem, posle aj skor uz v 18.tt. Ja som mala zle vysledky, tak sme sa dohodli, ze pojdem v 19.tt a potom na kontrolnu morfologiu v 21.tt. Cize mi dala dva vymenne listky. Ale pri prvom tehotenstve som chodia k inemu lekarovi a ten mi vymenny nedal, takze som si to musela cele uhradit.
Holan 🙂
@bielavila Cunderlika nepoznam, bola som u Holana 2x na morfo a bola som max spokojna, je velmi prijemny, pocas celeho UTZ rozpraval k veci ukazoval co kde a ako. Trvalo to asi 45min takze fakt premeral vsetko co sa dalo, co bolo vidiet. Nemala som problemy v tehu ze by som musela ist na morfo, ale kedze chodim ku gyn do ProCare a Holan robi tam tak ma gyn poslal s vymennym listkom, dal mi 2foto z 3D a neplatila som nic.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@bielavila ja som tiez dostala odporucania na oboch, nakoniec som bola u MUDr. Cunderlika, a bol velmi prijemny, aj zasrandoval, vsetko vysvetlil