Dobrý den ,,chcela by som sa len opytat ...k druhemu porodu mi nestihla prist moja Pani lekarka ,,,a neviem prist na meno tej Pani doktorky co ma odrodila v tú noc ,,,mohla by mi nejaka mamicka co pri nej rodila ,,,ju opisat ako vyzera ,,vopred Dakujem 🙂
ja som dala nejaku otazku tebe ? ja som sa slusne opytala ,,,mna rodila ta Pani doktorka a to mi povedala moja mama ,,preto som chcela vediet ci ona odrodila aj mojho syna ,,,na druhy den po porode prisla moja gynekologicka a som sa jej pytalala na meno a ona mi len tak cez zuby nieco povedala , ze Fialova ,,,mala sluzbu ,,a ked som sa jej chcela podakovat osobne ,,kazdy sa tvaril , ze nikto nic nevie ...
@nikolka2 svoju otázku si neadresovala nikomu konkrétnemu, takže na verejnom fóre si na ňu môže reagovať kto chce...no keby si sa pozrela do prepúšťacej správy, tak by si bola múdrejšia 😝 a btw. za tri roky sa pani doktorka mohla celkom zmeniť 😉
@suem tak si môžeme aspoň domyslieť, z ktorej časti KE asi slečinka bude... 😀
@sissy27 baby,neurazajte jednotlive KE casti 😀 😀 😀 😀 😀
lebo ani v tek konkretnej( 😀 ) by sa vela zien s takym slovnikom nenaslo 😉
raz darmo,niekomu staci jedno slovo a clovek ma hned o vsetkom prehlad 😀 😀 😀 😝
opytaj sa v teme o porodnici v kosiciach.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nikolka2 zhanas doktorku pre sestru? ?? 😀