MUDr. Andrea Maľová - Antolská

nikolet_89
11. apr 2014

Ahojte zienky mate skusenosti z porodom s touto dr ? chcela by som si ju zazmluvnit, ale rada by som vedela, ake mate skusenosti. Dakujem

andelok
11. apr 2014

@nikolet_89 Ahoj, ja som u nej rodila v roku 2012 a mam vybornu skusenost - je mila, profesionalna, cely cas sa ku mne spravala velmi dobre a pocas porodu so mnou veci konzultovala. Porod sa nakoniec neplanovane skoncil sekciou, ktoru tiez odviedla vyborne. Ja mozem odporucat 🙂

nikolet_89
autor
11. apr 2014

@andelok jeej super 🙂 ja som tiez rodila 2012 prvu dcerku no akurat sla s detmi na dovolenku tak to som ju nechcela drzat doma ale teraz by som ju strasne chcela

andelok
11. apr 2014

@nikolet_89 Kamaratka u nej rodila minuly rok a tiez bola spokojna...mne sa na nej paci, ze je za prirodzeny porod, aj u mna cakala dost dlho, kym sa rozhodla pre sekciu. Na jednej strane som sa vytrapila, ale som rada, ze sa aspon snazila, aby som mala moznost rodit prirodzene.

nikolet_89
autor
11. apr 2014

@andelok mne sa na nej lubi ta prirodzena zdrava drzost a zaroven, ze je taka mila 🙂

bubulacka
9. okt 2014

Nechodí k nej niekto do Senca? 😀

martuskask
20. okt 2014

bubulacka - ja chodím, čo by si potrebovala

martuskask
20. okt 2014

@bubulacka ja chodím, čo by si potrebovala?

bubulacka
20. okt 2014

@martuskask ahoj, dakujem 😉 chcela som sa popytat co to o pani doktorke, ale uz som sa k nej prihlásila, takze dakujem krásne 🙂

martuskask
20. okt 2014

@bubulacka super, budes spokojna dufam. Ja u nej idem čoskoro aj rodiť a stara sa o nas velmi dobre.

bubulacka
20. okt 2014

@martuskask vidím ze uz si 38 tyzden 🙂 gratulujem, a prajem vsetko dobre tebe aj bábätku. Dufam aj ja ze budem spokojná, bola mi sympatická 😀

kristina92ch
28. nov 2014

@martuskask prosim ta mohla by si mi dat kontakt na dr. Malovu ? ona rodi aj na antolskej ze ? vopred ti dakujem 🙂

martuskask
28. nov 2014

@kristina92ch ano rodi na antolskej. chces kontakt k nej do poradne na antolskej alebo do ordinacie v Senci alebo kam?

kristina92ch
8. dec 2014

@martuskask na antolsku.. do poradne ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre