Môžu sa nosiť kvety do pôrodnice? Alebo sa nosí niečo iné? Myslím pre čerstvú mamičku.
Nosia sa ale nemaju to moc radi kvoli pripadnym alergiam. Mne manzel priniesol a hned aj vzal domov.
V nemocnici som sa skor potesila nejakym susienkaˇ-bebe dobre rano alebo jogurt a podobne 🙂 ale ak nahodou tak nejaka jedna ruzicka alebo mensia kyticka v boxe potesi istotne 😉
Aj mne manzel doniesol a musel zobrat, lebo hned mali namietky
Balon vezmi, uz su take pekne babatkovske… ak mamicka koji, cokoladu velmi nebude moct
Mne doniesli dve návštevy kvety, balón a veľkého modrého maca. Mohla som si nechať len maca a balony. Skôr by som doniesla niečo dobré na jedenie.
Ja som 2x rodila a nikto nemal námietky, keď mi manžel doniesol kyticu, dokonca prvýkrát som sa aj pýtala sestričky, či môže doniesť z hygienických dôvodov.
Nieco sladke na nervy a enegiu, mozes nabehnut do dm, najdes aj hroznovu stavu, pripadne iny dzus, susene datle ci ine ovocie alebo cosi sladke, aj slane kľudne cosi.
Kvety skor az domov, nemaju to radi v nemocniciach kvoli alergiam a predsa su tam male deticky. Ja som chcela vzdy nieco na chrumkanie, vacsinou ovocie.
Zober len to čo potrebuje. Ja by som nenosila žiadne balóny kytice nič… ak tak by som doniesla kvety domov.
Ak je kavickarka, tak skoc do najblizsej kaviarne a prines aj kavu. Prva vec na zozname,kt. mi vzdy mal manzel/navsteva priniest bola kava v termopohariku :D
Kvety nie,jablkový džús,vinea, koláčik.,časopis.
Mňa najviac potešil hovädzí vývar s kopec rezancami, ale tak to som ja, milujem polievky 😂😂 žiadna kytica by to netromfla.
Mňa potešila hroznová šťava Matyšák, ktorá je dobrá na rozbehnutie laktácie
Ja som sa potešila najmä jedlu. Ovocie, keksy, jogurty/tvarohy (veeeľa). Kvety môžu niektoré spolupacientky obťažovať.
Kvety do pôrodnice su ta najzbytocnejsia vec na svete..
Je taká trvanlivá malá ruža v takom darčekovom balení.
nieco malicke by som zobrala pod zub a dost, daceky potom domov... este to potoma j domov musi trepat...
Ja som rodila pred rokom a cokoladu nedovolili sestricky jest, cokoladu som prvykrat jedla mozno po polroku, ak niekto zje pohar nuteli tak jeho vec, ale ja by som to urcite neodporucala kvoli babatku. Nemusi mu byt nic, ale moze. Naco take nieco riskovat ? Rozumna sestricka to tiez povie mamicke narovinu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@mkso zvolila by som napr kvalitnu cokoladu