Môžu sa nosiť kvety do pôrodnice?

mkso
28. aug 2024

Môžu sa nosiť kvety do pôrodnice? Alebo sa nosí niečo iné? Myslím pre čerstvú mamičku.

sweet20
28. aug 2024

@mkso zvolila by som napr kvalitnu cokoladu

sweet20
28. aug 2024

@mkso alebo slivky, bud susene alebo kompot na kojenie..

maryetta
28. aug 2024

Nosia sa ale nemaju to moc radi kvoli pripadnym alergiam. Mne manzel priniesol a hned aj vzal domov.
V nemocnici som sa skor potesila nejakym susienkaˇ-bebe dobre rano alebo jogurt a podobne 🙂 ale ak nahodou tak nejaka jedna ruzicka alebo mensia kyticka v boxe potesi istotne 😉

danielle21
28. aug 2024

Aj mne manzel doniesol a musel zobrat, lebo hned mali namietky

kyruska
28. aug 2024

Balon vezmi, uz su take pekne babatkovske… ak mamicka koji, cokoladu velmi nebude moct

pribinak
28. aug 2024

@sweet20 coko radšej nie. Skôr ovocie, džús Vinea, Hroznova štava od Matysaka, jogurt

@kyruska Balón je super

lucia13022023
28. aug 2024

Mne doniesli dve návštevy kvety, balón a veľkého modrého maca. Mohla som si nechať len maca a balony. Skôr by som doniesla niečo dobré na jedenie.

bolarazjedna
28. aug 2024

Ja som 2x rodila a nikto nemal námietky, keď mi manžel doniesol kyticu, dokonca prvýkrát som sa aj pýtala sestričky, či môže doniesť z hygienických dôvodov.

pralinka86
28. aug 2024

Nieco sladke na nervy a enegiu, mozes nabehnut do dm, najdes aj hroznovu stavu, pripadne iny dzus, susene datle ci ine ovocie alebo cosi sladke, aj slane kľudne cosi.

pe_mi
28. aug 2024

@mkso zakázali kvety,otáčali ich s kvetmi domov

cimage
28. aug 2024

Kvety skor az domov, nemaju to radi v nemocniciach kvoli alergiam a predsa su tam male deticky. Ja som chcela vzdy nieco na chrumkanie, vacsinou ovocie.

ninusa221
28. aug 2024

Zober len to čo potrebuje. Ja by som nenosila žiadne balóny kytice nič… ak tak by som doniesla kvety domov.

luckajozko21
28. aug 2024

Ak je kavickarka, tak skoc do najblizsej kaviarne a prines aj kavu. Prva vec na zozname,kt. mi vzdy mal manzel/navsteva priniest bola kava v termopohariku :D

janinah
28. aug 2024

Kvety nie,jablkový džús,vinea, koláčik.,časopis.

svetlonos
28. aug 2024

@kyruska
prosím ta a prečo by nemohla cokoladu?? Nam dávali kazdy den na vyber so cyrokremu, pastelky, džemu, nútený a masla 🙂 Po porode. Ja som mala coko deficit a nutelu celý pihar mi doniesol muz. Nebolo nič mne ani dietatu a sestričky o tom vedeli.

suzy2508
28. aug 2024

Mňa najviac potešil hovädzí vývar s kopec rezancami, ale tak to som ja, milujem polievky 😂😂 žiadna kytica by to netromfla.

kyruska
28. aug 2024

@svetlonos tak niekedy sa alergen pridaval postupne, co teda cokolada urcite je a mohlo sa babo vyhadzat… ale nehadam sa, mozno dnes uz nie… naposledy som rodila pred 13.rokmi

mamutka
28. aug 2024

@mkso mne kedysi priniesla svokra orchideu v krabičke, taku tu rezanú, to bolo pekne a bez problémov. Coko by som neradila, človek je rad, že sa mu zadarí na záchode, nie ešte to komplikovať a zahustiť 😅

domka222
28. aug 2024

Mňa potešila hroznová šťava Matyšák, ktorá je dobrá na rozbehnutie laktácie

michaela789
2. sep 2024

Ja som sa potešila najmä jedlu. Ovocie, keksy, jogurty/tvarohy (veeeľa). Kvety môžu niektoré spolupacientky obťažovať.

tamta
4. sep 2024

Kvety do pôrodnice su ta najzbytocnejsia vec na svete..

leidin
31. okt 2024

Je taká trvanlivá malá ruža v takom darčekovom balení.

simca06022011
31. okt 2024

nieco malicke by som zobrala pod zub a dost, daceky potom domov... este to potoma j domov musi trepat...

elli333
31. okt 2024

Ja som rodila pred rokom a cokoladu nedovolili sestricky jest, cokoladu som prvykrat jedla mozno po polroku, ak niekto zje pohar nuteli tak jeho vec, ale ja by som to urcite neodporucala kvoli babatku. Nemusi mu byt nic, ale moze. Naco take nieco riskovat ? Rozumna sestricka to tiez povie mamicke narovinu

ankare
31. okt 2024

@mkso kvety nesmu byť na izbe. Kvety, ktoré som dostala, som dala do jedálne do vázy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre