Chcem sa spýtať ci môže prísť za mnou 2. dcérka počas toho co budem v pôrodnici v Skalici na návštevu, alebo deti nemôžu?
myslím že je to jedno teraz, lebo kvoli kovidu su stale navstevy zakazane v porodnici, a celkovo v nemocnici. uz viac ako dva roky je zakaz.
@evica17 tak ale v skalici sú povolené, kamarátka rodila tam pred 3 mesiacmi a v pohode boli návštevy
@hilda08 však práve preto sa pýtam, lebo logicky je že sú rôzne detske choroby a hneď k novorodencom do porodnice, tak za to ma to tak zaujalo ze vlastne ako to je 🙂
@hilda08 v SI normalne chodia na navstevu aj deti
@veronikaszabova no, to len potvrdzuje, ze sa neda zovšeobecňovať 🙂
Ja by som na návštevu dieťa neťahala, z viacerých dôvodov. Novonarodené bábätko ide predsa o pár dní domov medzi svojich, tam sa z neho môžu tešiť už navždy. Návštevy...kopa ľudí, deti sú náchylné na infekty, či už novorodenec alebo malý "veľký" súrodenec. A po ďalšie, často bývajú scény pri odchode, mama s bábätkom tam musia ostať a staršie dieťa to nie vždy dobre znáša.
V nemecku mozu prist kludne deti, muz, babky, prababky, tety z 3 kolena a s dietatom mozes ist v lete kludne do nemocnicneho parku ci do bufetu... ja len k tym poznamkam, ze ani pomaly otca k dietatu nepustia, lebo porodnicke oddelenie....🙄🙄
Najlepsie zistite priamo v porodnici. A na chodbu si myslim ze bezproblemov.
Viem ze “mimo”ale teraz rodila sesternica v Znojme a stretli sa cela rodina aj maly syn vo vyhradenom priestore. /hned prvy den porodu/
Ja som rodila v TN a PB a všade za mnou mohol ísť kto chcel, kedy chcel. .. Ale mala som nadštandard.
@mirro tak moja mala není plačlivá keď ju dám aj rodičom strážiť a idem niečo vybavovať ona je úplne s tým v pohode, ešte mi zamává že paá paaa.. 😀
aj ked budem v porodnici o tie 4 dni sa nebojim ze by plakala, ona je skor taka dost samostatná či je to v hraní alebo celkovo doma ona nevyzaduje velku pozornost, ona sama pekne aj zaspi ze pri nej nikdo nemusi byt takze s tymto viem ze problem nebude ze by robila nejake sceny pri odchode, mňa len to zaujalo preto, lebo tiež ako matka ju budem chcieť aspoň na 5 minút vidieť za tie 4 dni vidieť.
Ale po logickej stránke som sa pýtala ci je to možné keďže predsa len je to malé dieťa, samozrejme že nebudem novorodenca vystavovať nejakému riziku, sama dobre viem ze také dieta nemá imunitu.
Len toto ma tak napadlo. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Vo väčšine porodnice nemôžu…jedine ze ty vyndes von… my sme to spravili tak ze muž bol pri novorodencovi a ja som vybehla za starším