Možnosť pobytu staršieho dieťaťa v pôrodnici

miranka1
6. júl 2016

Prosím, viete mi niektorá poradiť, ktorá pôrodnica na Slovensku poskytuje možnosť, aby bolo s vami na nadštandartnej izbe ubytované okrem manžela aj staršie dieťa? Viem, že niektoré pôrodnice túto možnosť poskytujú, no neviem sa nikde dohľadať, ktoré presne to sú.... Najlepšie západné, prípadne i stredné Slovensko. Ďakujem za rady.

uhnakova
6. júl 2016

Porodnica Koch v Bratislave, apartman. Ja som mala pri druhom porode so sebou v apartmane manzela aj syna. Bohuzial apartman sa neda dopredu rezervovat, sla som na blinc a mala som stastie, ze bol volny. Mozes sa pridat do skupiny Pôrodnica GPN Koch Bratislava, ak ta zaujimaju detaily o porodnici Koch.

suzie
6. júl 2016

V Topoľčanoch pred tromi rokmi bola na VIP izbe vedľa našej VIP-ky rodinka s ďaľším dieťatkom, čo im tam behalo po chodbách aj s tatkom. Myslím, že tam sú s tým v pohode 😉 .

miranka1
autor
6. júl 2016

@suzie ano,presne toto potrebujem....a bola si tam spokojna?

suzie
7. júl 2016

Ja absolutne ano, mali sme tam uplny klud a pokoj, sukromie. Ked si pozeram fotky z porodnice, mam pocit, ze sme tam boli na dovolenke 🙂. Na kazde vysetrenie okrem sona obliciek som Hanku sprevadzala, na izbe nas takmer vobec nerusili, za mna velke ano Topolcanom. Bolo to vsak pred tromi rokmi, teraz neviem, ako to tam celkom chodi. Aj porod sme mali podla porodneho planu, ziadna kanyla v ruke, polohy v prvej dobe porodnej ako som potrebovala a co je najdolezitejsie, manzel sa odo mna nepohol od prichodu do porodnice.

miranka1
autor
7. júl 2016

@suzie dakujem velmi pekne za info,budem nad tym urcite uvazovat,hoci to mame celkom dost od domu,ale asi nebudeme mat inu moznost...

miranka1
autor
7. júl 2016

@uhnakova dakujem za info,zial,v kochu by som sa veru asi nedoplatila☹

modry_kon
7. mar 2018

@miranka1 Ahoj, je to uz davnejsie, ale ako si nakoniec dopadla? Teda pre ktoru porodnicu si sa rozhodla?

miranka1
autor
7. mar 2018

@modry_kon ahoj.no nakoniec som dopadla uplne inak,nez som planovala-musela som ist do nemocnice nahle kvoli vysokemu tlaku a zostala som tam az do porodu,cize normalna nemocnica na kramaroch,bez dietata,ani som sa s nou nestihla rozlucit,pobudla som tam namiesto 4 dni dva tyzdne,ale mala to prezila a bola statocna a aj sa mi zdalo,ze za tie 2 tyzdne bez mamy dospela.to len ja som kazdy den za nou revavala,nakolko ma nemohla ist ani navstivit.ale prezili sme🙂

modry_kon
8. mar 2018

aha 🙂 no aj ja mam pocit, ze to rozne preberam a spekulujem a nakoniec to aj tak moze dopadnut ako 'clovek mieni...' .Viem, ze to nakoniec zvladneme, ale..uz aby bolo po tom ;)

miranka1
autor
8. mar 2018

@modry_kon deti vydrzia vela, to skor my dospeli sa viac bojime🙂) drzim palce, nech to dobre vsetko dopadne🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre