Dobry den Vsem chcem sa spytat ci do nemocnice musim chodit na 😅 kontrolu aspon 2tyzne kde budem rodit alebo mozem rodit aj v inom okrese prijali by ma do nemocnice?Dakujem 😝
@mirabelka212 dakujjem🙂to ste ma trosku ukludnili 😀
@merry1 môžeš hocikde, kam stihneš včas príjsť 🙂 Posledne 4 tyzdne pred terminom sa chodi do poradni uz len v tej nemocnici, ktoru si si vybrala. Prijat ta vsak musia hocikde ak by si aj zacala rodit na inom konci slovenska.
@kvetinka211 Dakujem upokojila si ma🙂
Treba si zistiť, či v pôrodnici, kde chceš rodiť robia poradňu pred pôrodom. Ak nie, tak navštevuj poradňu v spádovej pôrodnici alebo u svojho gynekológa a rodiť môžeš ísť kam chceš.
merry1 inak good luck...🙂 neboj sa, ked to na teba pride odrodis aj na parkovisku pred nemocnicou 🙂) uz aj to sa stalo...ale to je vacsioun pri druhom dietati..ked to na teba pride moc rychlo. 🙂
babenky dakujem Vam za odpovede 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som rodila v UK a mohla som si vybrat kde som chcela....a nemusela som chodit do tej nemocnice na kontroly za mnou chodila domov sestra uz posledny mesiac....ale verim, ze aj na Sk si mozes vybrat kde chces rodit