Môžem rodiť v inom meste ako vo svojom rodnom?

anicka621
7. nov 2014

Ahojte.Chcela by som sa Vás opýtať či by som mohla rodiť v inom meste ak nechcem vo svojom odkiaľ pochádzam.Som prvorodička tak preto sa pýtam.Dakujem Vám veľmi pekne vopred za odpovede 🙂

horana
7. nov 2014

Jasne, hocikde 😉 , mnohe idu len kvoli porodu aj do CR, Rakuska a pod. , ja som napr. sla "len" z BA do BS...

daniela1978
7. nov 2014

@anicka621 ja si myslím, že je slobodná voľba pri výbere pôrodnice, všetko je to vec dohody podľa mňa.....

anicka621
autor
7. nov 2014

no tak to je potom super veľmi si ma potešila lebo nechcela by som tu rodiť je to tu hrozné aj prístupom aj všetkým.Potom si mám nájsť sama doktora alebo doktorku v meste alebo mám informovať svoju gynek.o tom?🙂
@horana

anicka621
autor
7. nov 2014

@daniela1978 dakujem veľmi pekne 🙂

guiseppinka
7. nov 2014

@anicka621 praveze ja som na vasu vranovsku nemocnicu pocula len same chvaly. dokonca, ze tam chodia az z humenneho a trebisova rodit

anicka621
autor
7. nov 2014

@guiseppinka tak ja som počula niečo iné aj viem ako to tam vyzerá a aký je tam prístup.Takže radšej nechcem 🙂

horana
7. nov 2014

Ja som napochodovala do BS, bol mi uz predtym odporucany primar tak som na neho pockala normalne na poradnu v tom 36tt a vsetko sme si dohodli nebol ziadny problem. Gynekol. sa ma tusim pytala pred tym 36tt kde sa chystam rodit kvoli nejakej evidencii, len som jej oznamila, ona to tusim niekde zapisala, nekomentovala, je to len informacne, sa mozes aj v poslednej chvili prerozhodnut a s rozbehnutym porodom prist aj do kmenovej porodky, alebo skratka hociktorej, nemozu ta odmietnut...

anicka621
autor
7. nov 2014

@horana dakujem veľmi pekne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre