Ahojte.Chcela by som sa Vás opýtať či by som mohla rodiť v inom meste ak nechcem vo svojom odkiaľ pochádzam.Som prvorodička tak preto sa pýtam.Dakujem Vám veľmi pekne vopred za odpovede 🙂
@anicka621 ja si myslím, že je slobodná voľba pri výbere pôrodnice, všetko je to vec dohody podľa mňa.....
@daniela1978 dakujem veľmi pekne 🙂
@anicka621 praveze ja som na vasu vranovsku nemocnicu pocula len same chvaly. dokonca, ze tam chodia az z humenneho a trebisova rodit
@guiseppinka tak ja som počula niečo iné aj viem ako to tam vyzerá a aký je tam prístup.Takže radšej nechcem 🙂
Ja som napochodovala do BS, bol mi uz predtym odporucany primar tak som na neho pockala normalne na poradnu v tom 36tt a vsetko sme si dohodli nebol ziadny problem. Gynekol. sa ma tusim pytala pred tym 36tt kde sa chystam rodit kvoli nejakej evidencii, len som jej oznamila, ona to tusim niekde zapisala, nekomentovala, je to len informacne, sa mozes aj v poslednej chvili prerozhodnut a s rozbehnutym porodom prist aj do kmenovej porodky, alebo skratka hociktorej, nemozu ta odmietnut...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Jasne, hocikde 😉 , mnohe idu len kvoli porodu aj do CR, Rakuska a pod. , ja som napr. sla "len" z BA do BS...