Som tehu a chcem zmenit gynekologa. nahodne som raz bola u pána doktora Mašuru v Medissime a v celku sa mi pozdával. Chodí tam niekto? Ste spokojné?
Chcem naozaj dobrého doktora, prosím o Vaše skúsenosti. Predpokladám, že neordinujú len v Medissime, tak snáď ich bude poznať aj viac žien.
Vopred ďakujem.
Ahoj,
Ja som rodila u Mašuru bol super len odporúčať môžem ordinuje aj na Kramároch
Rodila som 1.4 u masuru a bolo to super, vrelo odporucam.
@trish31 ja uz ani neviem teraz chodim k masurovi je zlaty ale on si nepamata pacientky a tak casto " zacinam " od zaciatku a hrabcak sa teda o mna staral v nemocke musim uznat slusne vzdy po sluzbe sa zastavil na oddeleni pozriet ako sa mam a vdacim mu za zivot dietatka, ale hovorim obaja su fajn kazdy odbornik na nieco ine. inac masura je srandista tak ak ti to vyhovuje odporucam 🙂
Ahojky, ja chodim do medissima k hrabcakovi a pred 3 rokmi som s nim aj rodila a idem znovu rodit v novembri. Vzdy mily, ochotny, poradi a velmi priatelsky. Tiez ma chodil pozerat po porode kazdy den po sluzbe. Da sa s nim dohodnut na vsetkom. Snad to niektorej pomoze s rozhodovanim. pa pa
Mudr Hrabčák je super výborný odborník aj človek bol aj pri mojom pôrode a super , bez problémov 🙂))) určite odporúčam
Viete mi niekto povedať, aké sú ceny v Medissime? Vďaka.
ja chodím tiež do Medissima k Hrabčákovi. som momentálne 28tt a chcem ho aj pri porode. Kvoli nemu som prešla aj do Unionu, lebo Medissimo má zmluvu len s Unionom. takto platím len time manažment za každú návštevu 10€.
Ahojte, tiez by som rada chodila k MUDr . Masura ale pozerala som si ich stránku len tusim tam sa kupujú nejake karty a neviem ci sa da zaplatiť len gyn. Neviete nahodou cenu?
dr.masura ma dnes v noci prijal na pohotovosti.. tak prijemneho a skveleho lekara som nezazila este. aspon viem ze existuje aj ludsky pristup k pacientkam..
@andinka001
boli ste u pana doktora Masura ? ste spokojna ?
@zdenulkam nechodim tam lebo by som musela zaplatit dost vysoky rocny poplatok nakolko nemaju zmluvu s poistovnou VZP
@andinka001 maju zmluvu ale len čiastočne..teda nie v plnom rozsahu http://www.medissimo.sk/sk/zmluvné-poisťovne.html
a aky ročny poplatok tam je ? a ktoru ambulanciu navstevujete ?
@zdenulkam ziadnu ja som ta chcela chodit a nestihla som zmenit zdravotnu poistovnu
Baby tak ja sa rozhodujem medzi týmito dvomi Dr. 😖 Kedysi som v Medissime pracovala a Mašura je a skvelý, milý vtipný. Vie odlahčiť tú "atmosféru vyšetrenia" 😀 Len neviem, .. na jednej strane chcem ísť k Hrabčákovi, v podstate kvôli Ružinovu. Samozrejme že plánujem aj druhé tehu. Prvé som bola pacientkou dr. Orosa /Ružinov/ len ten je súkromník ☹ a na bežné preventívne prehliadky by som brala aj zazmluvneného Dr. preto sa rozhodujem medzi týmito dvomi. V prípade tehu asi zasa pôjdem k Orosovi. 😀 a teď babo raď .. 😒
Ženy musím potvrdiť z vlastnej skúsenosti Mudroňova. Dušan Mašura je pán doktor.😆
Žienky, ktoré ste rodili u Mudr. Mašuru, bolo to prirodzene či sekciou? Chcela by dom vedieť, ako robí sekcie, kedže moja malička je KP
baby nemate na nho niektora kontakt? pripadne cislo do ambulancie? v medissime uz nerobi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
to sa nenajde nik kto tam chodi?