Máte skúsenosti s pôrodom v Galante?

mira2222
23. máj 2019

Ahoj chcela by som sa spýtať ako to je teraz v ga zo starostlivosťou,a celkovým prístupom doktorov a sestričiek? Som 35tt a už to pomaly namna dolieha 🙂 mám len 20 takže oto väčší strach .. ďakujem :( ;)

mogaa
23. máj 2019

@mira2222 máš dohodnutého pôrodníka?

mira2222
autor
23. máj 2019

@mogaa nemám pretože môj doktor už k pôrodom nechodi.. :(

mogaa
23. máj 2019

@mira2222 potom je to otázka šťastia na akého pôrodníka natrafíš - ale to by bolo či v Galante alebo Trnave či kdekoľvek inde....

vlastakr
23. máj 2019

rodila som v Galante v novembri minulý rok. dohodnutého som mala svojho pôrodníka, no môj syn sa rozhodol, že nejdeme podľa plánu a doktúrek to nakoniec nestihol =))) odrodili ma 4 dámy (slečny, kočky, ženy...) a pohodka. nemôžem sa sťažovať. boli príjemné, nápomocné, šitie super, prístup vše okay. tipujem, že kočka, čo ma odrodila mala o pár rokov menej, ako ja =D (mám 31). tie 3 dni po pôrode v nemocnici pre mňa osobne teror. ale to by bol v akejkoľvek nemocnici. ja som bola najšťastnejšia, keď sme s drobcom došli dom do svojho kľudu =)

mira2222
autor
23. máj 2019

No aspoň že tak teda.. pretože zatiaľ čo som počula tak poväčšine všetko len v tom najhorsom.. takže treba to brať ako to ide teda 🙂 dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre