Už dlhšie sa snažíme o mimi.....no bocian nie a nie priletieť.....odporučili mi doktora Tomáša.....má niektorá z Vás s ním nejakú skúsenosť.....ďakujem za každú odpoveď
Ahoj.....práve to som počula, že sa icare presťahovalo do martina....ale že vraj má naďalej gynekologickú ambulanciu v RK a to potrebujem vedieť
To Ti bude musiet niekto iny poradit, ja som tam bola pred skoro dvoma rokmi. A ani tel. cislo som na nete nenasla. Ta ambulancia, alebo skor firma sa vola Tom-Gyn s.r.o., adresa: Š. Hýroša 12, Ružomberok
ďakujem ďakujem ďakujem
Neviete baby či ešte ordinuje v Ružomberku?
Ahoj
ja idem v pondelok k nemu do Iscare na konzultáciu tak sa ti môžem spýtať ;) ak vydržíš do pondelka ;)
Jeee ahoj....bola by si taká zlatá.....budem ti strašne vdačná..... 🙂
sliver ďakujem.....už som sa k nemu objednala.....dúfam, že dostaneme novú nádej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj,
ja som bola unho v ambulancii v RBK, je to velmi dobry clovek, ma super pristup, ja som sice potom presla do Heliosu, kedze bolo treba ist na vysetrenia do BB a ja som chcela radsej vsetko na jednom mieste, ale kedze teraz je uz otvorena pobocka Iscare, kde doc. Tomas pracuje, v Martine, tak asi uz sa vsetky vysetrenia robia tam. Ale to neviem isto.