Máte skúsenosti s Mudr. Stanislavom Tomášom?

crazybabenka
22. jan 2010

Už dlhšie sa snažíme o mimi.....no bocian nie a nie priletieť.....odporučili mi doktora Tomáša.....má niektorá z Vás s ním nejakú skúsenosť.....ďakujem za každú odpoveď

gubik
22. jan 2010

Ahoj,
ja som bola unho v ambulancii v RBK, je to velmi dobry clovek, ma super pristup, ja som sice potom presla do Heliosu, kedze bolo treba ist na vysetrenia do BB a ja som chcela radsej vsetko na jednom mieste, ale kedze teraz je uz otvorena pobocka Iscare, kde doc. Tomas pracuje, v Martine, tak asi uz sa vsetky vysetrenia robia tam. Ale to neviem isto.

crazybabenka
autor
22. jan 2010

Ahoj.....práve to som počula, že sa icare presťahovalo do martina....ale že vraj má naďalej gynekologickú ambulanciu v RK a to potrebujem vedieť

gubik
22. jan 2010

To Ti bude musiet niekto iny poradit, ja som tam bola pred skoro dvoma rokmi. A ani tel. cislo som na nete nenasla. Ta ambulancia, alebo skor firma sa vola Tom-Gyn s.r.o., adresa: Š. Hýroša 12, Ružomberok

crazybabenka
autor
22. jan 2010

ďakujem ďakujem ďakujem

crazybabenka
autor
22. jan 2010

Neviete baby či ešte ordinuje v Ružomberku?

sliver
22. jan 2010

Ahoj
ja idem v pondelok k nemu do Iscare na konzultáciu tak sa ti môžem spýtať ;) ak vydržíš do pondelka ;)

crazybabenka
autor
22. jan 2010

Jeee ahoj....bola by si taká zlatá.....budem ti strašne vdačná..... 🙂

crazybabenka
autor
22. jan 2010

sliver ďakujem.....už som sa k nemu objednala.....dúfam, že dostaneme novú nádej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre