Máte skúsenosti s Mudr. Adamkovičovou z Popradu?

uctovacik123
6. okt 2010

Dobry den , prajem! Hladam si novu gynekologicku/gynekologa v Poprade, a nasla som tu pani doktorku Adamkovicovu. Na buduci tyzden idem k nej na prehliadku. Bola by som vdacna kazdej info a referencii na nu a na jej pristup, ochotu, snahu riesit problemy, ako aj vybavenia ordinacie. Zatial som hovorila iba s jej sestrickou, a zdala sa mi mila, tak uvidim...Vopred dakujem za kazdu odpoved. M.

uctovacik123
autor
7. okt 2010

Baby, nikto mi neviete povedat nic na danu pani doktorku? Ordinuje v Poprade...prosííím 🙂

kwa_kwa
30. nov 2010

uctovacik123.. ahojky neviem ci ti to pomoze, ale mne to neda nenapisat.. sestricka je velmi zlata to je pravda, ale co sa tyka lekarky ber si kartu a utekaj cim skor prec... ja mam strasnu skusenost a asi pre to budem agresivne reagovat na jej meno!!! totizto ked som bola v 24 tyzdni, po prepusteni z nemocnice ma poslali na kontrolu k nej kde mi oznamila, ze som sa zacala otvarat a ze to vyzera dost zle.. nerobila pol hodiny nic ine, len krutila hlavou.. ja som tam vyrevovala ako taka krava a stale mi hovorila, ze no stava sa!!! nakoniec ma poslala domov s magneziom, ze mam byt v klude a lezat nic nerobit a mam sa snazit DONOSIT ASPON do 3O tyzdna, ze to sa uz aspon nebude ratat ako potrat... tak v ten den mi rodicia vybavili porodnika v sn, kde som sla na kontrolu.. okamzite ma prijali do nemocnice a na druhy den podsivali, lebo malicka mi tak tlacila hlavickou ze by bola maximalne do 2 tyzdnov na svete... lekar neveril vlastnym usiam, ked som mu povedala ze mi pani doktorka povedala ze aspon do 3O tt ze babatko uz budemat v poriadku pluca a bude zivota schopne... tak len tolko som chcela!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre