Máte skúsenosti s gynekológom Mičkom z Pruského?

pauli20
28. júl 2020

Ahojte.. Aké máte skúsenosti s pánom doktorom Mičkom z Pruského?? Mne ho odporučila moja obv. gynekologička na 3D sono... Ďakujem moc krásne 🙂

marhia
28. júl 2020

@pauli20 ja som bola u neho na 3D sono a babatko nam krasne ukazal, zistil ze oblicky jej krasne pracuju urobil nam velmi vela fotiek a bol velmi ochotny a mily. Na vsetky moje otazky odpovedal. v roku 2017 sme platili cez 50e ak sa spravne pamatam.Za mna spokojnost.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarka212
29. júl 2020

ja som k nemu chodila ako tehotná, neodporúčam ho vôbec, lebo má nabraných kvantum báb, berie to ako na bežiacom páse, má 2 kabínky, kde sa prezliekajú 2, jedna vyjde, druhá zas vojde k nemu, teda ako na bežiacom páse, a nás zanedbal, nebudem vypisovať čo, ale mali sme po pôrode riadne problémy, a nebolo som jediná, čo viem, a boli mu potom aj nadať, čo ich tiež zanedbal. komunikácia nulová, banujem, že som vôbec k nemu chodila. áno vyúčtovať to si vie všetko, len treba platiť!

petronell94
3. aug 2020

Neodporúčam. Bolo by toho veľa, prečo, ale fakt radšej si vyberte iného gynekológa, a nie tohto, ja som už len čakala, kým porodím, až idem od neho preč, stará škola, názory zastarané, ako zo stredoveku, neuznáva nič moderné, ziadny partner pri porode, partner pri ultrazvuku, balonik Aniball, na všetko má blbé reči a blbé názory. Keby dám na neho, tak som buď po cisárskom, a zbytočne, alebo som úplne dotrhnaná. A vďaka tomu, že som ho nepočúvla , som porodila prirodzene bez jedinej ranky. Celkovo sa u neho strašne dlho čaká, ja som tam čakávala aj 3 hodiny...jediné plus je super sestrička. Ale inak neodporúčam fakt

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre