Máte skúsenosti s gynekológiou Paucin ZA?

mtn112233
14. jan 2021

Zdravím 🙂 už tu nejaká téma o ňom bola lenže niekoľko rokov stará tak by ma zaujímali aktuálne info. Kto s ním máte aké skúsenosti? Neviete či berie nové pacientky? Aké sú u neho poplatky?

Momentálne chodím ku Kabzanovej ale vždy to boli len preventívne prehliadky a vždy som si hovorila že ak raz budem tehotná tak ju zmením. Niesom s ňou extra spokojná navyše na otravuje to že nemá ani len sono a musím chodiť k inému doktorovi. No a je to tu tak preto.

Ďakujem za všetky užitočné info 🙂

wevusska
29. jan 2021

@mtn112233 či berie nové pacientky neviem, treba zavolať sestričke poobede. Dopláca sa za sono do 10€, prípadne kvalitnejšiu cytológiu, iné mi nič nenapadá. Treba rátať s tým, že keď má dobrý deň a stíha, strávi človek v čakárni cca pol hodinu ale vačšinou to je o dosť viac...prístup lekára je fajn, nikdy nebol vyslovene nepríjemný, odpovedá na otázky. Sestrička tiež v pohode ;) ale vždy je to o ľuďoch, niekomu vyhovuje inému nie...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre