Máte skúsenosti s Dr. Kubišom?

ahojte, môj gynekolog dal môlmu priateľovi odporučanie ku DR. Kubišovi, mate s nim niektora skusenosť? dobru aj zlu, prosim poradite, a ešte ak by nahodou mal niekto na neho kontakt, lebo sa tam snažim dovolať už 3 dni a nikto to tam nedviha, tak neviem ani či mam dobre číslo, dakujem 🙂

petuska123
18. jún 2010

ahoj no ak myslis dr kubisa z bb tak mi sme tam boli

sabina897
18. jún 2010

Ahoj,
aj manžel bol u tohto lekára a vravel, že už by tam viackrát nešiel. To že je WC na chodbe a musel sa tam pomedzi ľudí prechádzať s "materiálom" na spermiogram ešte zvládol, ale Dr. bol vraj veľmi nepríjemný, správal sa "dôležito". Teraz chodí k Dr.Hrivňákovi do Košíc a je veľmi spokojný. Máme to síce dosť ďaleko, ale je to lekár s ľudským prístupom. Čo sa týka diagnozy, tak obaja stanovili rovnakú - ale aj rovnaká vec sa dá povedať rôzne ....

tina2510
18. jún 2010

ahojte, Kubis je ....... ak ti mozem poradit a potrebujete spermiogram robia ho aj na Sliaci - Gynpor

babuliatko_mamuliatk
autor
19. jún 2010

@tina2510
dakujem a kde na sliači to je? a kolko sa tam plati za ten odber, ak sa môžem opytať?

babuliatko_mamuliatk
autor
19. jún 2010

@petuska123
ahoj, dakujem za odpoved a aku maš skusenosť ty s nim, kolko bere za vyšetrenie na spermografiu?

babuliatko_mamuliatk
autor
19. jún 2010

@tina2510
no dala som si do googla gynpor a vyhodilo mi tam len gynekologov, môžeš mi prosim napísať aj meno konkretneho doktora ktory robi toto vyšetrenie? dakujem ti

kveta
19. jún 2010

Dr. Kubiša môže odporučiť s čistým svedomím... Podmienky na odovzdávanie spermií sú otrasné, ale ako odborník, klobúk dole...

kveta
19. jún 2010

môžem..

petuska123
19. jún 2010

@babuliatko_mamuliatko no my sme tam boli pred mesiacom...........aj nam povedal ze na chodbe je wc tak tam mame ist!!!ale mi to zdalo dost blbe tam ist tak sme isli do garaze tak sme mali sukromie a doniesli sme vzorku a po hodine sme uz mali vysledky.....vsetko mal ok ked chces vediet ako je na tom tvoj muz tak ti je to jedno ze su tam aj iny ludia......vsak aj oni tam prisli kvoli tomu ttak co......da sa to tam zvladnut

petuska123
19. jún 2010

@babuliatko_mamuliatko poslala som IP
😉

tina2510
20. jún 2010

@babuliatko_mamuliatk je tam asi najlepsi dr galad ale aj szedely , tusim to robia len dva dniv tyzdni a stalo to 10 eur. mam na nich aj kontakty ak by si chcela. ja som chodila aj k szedelymu bol moj dr ale som z bb tak mi to dost bralo casu ked som tam isla

tina2510
20. jún 2010

@babuliatko_mamuliatk a odkial si ty??? lebo aj v martine helios je zevraj fajn ale tam tusim beru az 25 eur a vysledok ten isty. bola som tam u dr. krajkovic na konzultacii

stanusa
20. jún 2010

Dr. Kubis je dobry odbornik, je pravda ze to vecko na chodbe plnej cakajucich pacientov nie je vyhra...ale pre partnera odporucam 🙂

babuliatko_mamuliatk
autor
20. jún 2010

@tina2510
@tina2510
no ja som z Brezna, no môžeš mi dať kontakty na tych dvoch doktorov, aj ked najprv asi skusime toho Kubiša a ak by sa tam priatelovi nepačilo tak by sme išli na ten Sliač, do Martina so mnou ísť nechce, vraj je to daleko, aj ked viem, že niektory chodia aj dalej, ale ked je tu blizko tiež odbornik, tak vyskušame najprv ich

viva13
12. okt 2010

Ahoj.Dozvedela som sa o dr. Kubišovi. Máte niekto aktuálne informácie o odberovej miestnosti? Má už nejakú? Ale ak má len to WC,možem tam ísť spolu s manželom, alebo si to musí spraviť sám? Ako je to s cenníkom, platí sa u neho? Kolko víde napr. spermiogram okrem iného? Ak môžem poprosiť napíšete mi odkazy do správy? Moc sem nechodím, dakujem Viva.

jada1
26. okt 2010

Môj mm bol u Dr. Kubiša už 3x. Keďže sme z BB, tak materiál donesie z domu a zatiaľ vždy platil za spermiogram 20€.

romino
13. máj 2011

ja som platieval 10 euro s predlozenim preukazu poistenca.
odberovu miestnost samozrejme stale nema a asi sa ani nechysta mat.
fakt je tam pikoska ta, ze este by som pochopil keby v tej cakarni su iba chlapi - pacienti co cakaju iba k nemu.
ale su tam rozne ine ambulancie a teda ludia tam sedia po lavickach a cakaju ....tetusky, mamicky s detmi ...a priamo tam dvere na spolocny bezny zachod 😅

romino
8. nov 2011

cerstva skusenost ktoru by som chcel doplnit je ta, ze som si dal spravit SPG inde ako u Dr. Kubisa (u neho som bol 5x), a faktor ktory som mal podla neho zakazdym zly, bezo zmien, pri kazdom z 5 odberov, .... po tahani info od neho ako by to charakterizoval (lebo to z neho ide ako z chlpatej deky), povedal ze "tazky stav" ... a podla googlenia info z vysledkov to mal byt naozaj najtazsi stav .... tak v tej inej institucii, a teda 6. odber, to vyslo len tesne pod normu, a teda vraj celkom ok, tam nevidia ziadny problem.

NAOPAK - morfologia, ktora z jeho vysetreni bola (udajne) zakazdym ok, uplne v norme pri kazdom z 5 odberov (pri kazdom z 5 odberov !!! uplne rovnaky dobry vysledok !!!), tak v tej inej institucii prave tu mam podla nich velky problem ! S tym ze oni to skumaju nejakymi metodami podrobnejsie 2 dni. A ako vieme, u Dr. Kubisa je vysledok do 1 hod. A teda zrejme len letmy pohlad cez mikroskop.

Takze niekde tu je problem. NEVERIM ze moje telo sa tak prestavilo a ze je to len velka nahoda, ze ako idem na v poradi 6. odber (pravidelne vzdy po 2-3mesiacoch) a do inej insitucie, zrazu dovtedy stabilne rovnake vysledky vysli uplne naopak.

Skratka moja rada pre inych je ... chodte radsej do CAR, kde sa problemy s pocatim riesia komplexne aj s partnerkou, maju neporovnatelne lepsi pristup, vhodnejsie priestory a aj ich postupy vysetrenia SPG vyzeraju ovela doveryhodnejsie.

martina1948
20. júl 2012

Dr. Kubiša neodporúčame nikomu. Telefonovala som ohľadom termínu, vraj sa neobjednáva. Pýtala som sa na cenu a položil bez pozdravu. Práve dnes ráno sme boli s manželom v ambulancii. Sestričku žiadnu nemá.

Spýtal sa: čo máte za problém? vy máte union, ja nemám s touto poisťovňou zmluvný vzťah, platí sa prvý krát 60 €, druhý krát 60 €, tretí krát 60 € + za odber krvi. Ak sa vám nepáči, choďte sa vyšetriť kde chcete!
Bol drzý, arogantný, akoby zjedol všetku múdrosť. Vôbec sa nevie správať.

Máme skúsenosti aj s lekárom v Rakúsku, tiež sme nemálo platili, ale prístup bol úplne iný. Žiaľ vrátili sme sa na Slovensko

vaveonka
5. mar 2015

S manželom sme boli pri dr.Kubisovi viackrát a musím povedať že nám vždy pomohol a vďaka nemu máme dve krásne dcéry, všetci tu píšu že je arogantný atď, musím nesúhlasiť k nám sa správal veľmi pekne a samozrejme je to obrovský odborník...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre