Máte skúsenosť s pôrodnicou v Poprade?

sarpej555
25. máj 2014

ahojte ma tu niekto skusenosti s porodnicou v poprade ake to tam je?

mirkava
25. máj 2014

ja mam a dosť ma tam dobabrali pri pôrode... ak budeš rodiť v PP tak by som si zazmluvnila nejakého dobrého doktora

cuculik1
25. máj 2014

Mne tam robili pred polrokom planovanu sekciu a na lekarov sa vobec nemozem stazovat. Odlezala som si tam aj nieco vysse tyzdna vopred a vzdy boli mili. Aj sestricky su na gyn. Casti ok az mozno na jednu dve...ale lekari v pohode. Vzdy vsetko vysveylili, ak som mala obavy uistili. Ja sa nestazujem 🙂 ps: porodnika som si vsak platila 🙂

5leni12
25. máj 2014

Ja som si porodnika nezazmluvnila a aj tak som bola spokojna. Je ale pravda ze som mala rychly a dobry porod,ktovie aka je ich odbornost ak nastanu komplikacie...no fakt sa nemozem stazovat,ci uz pristup lekarov,sestriciek..vsetko v poriadku 😉

dida38
25. máj 2014

ahoj...je tu skupina o popradskej a kezmarskej porodnici : https://www.modrykonik.sk/group/5946/
a ja mam osobnu skusenost s popradskou pôrodnicou 2x a nemozem povedat krive slovo na nu....popravde velmi som sa bala ist rodit do pp nakolko nepochadzam z tadialto, ale bola som velmi milo prekvapena....mile sestricky, doktori, celkom prijatelna strava.... dokonca som tam lezala aj s kamoskou, ktora prve dieta rodila v kanade a povedala, ze sice so sa tyka priestorov tak kanadska vyhrava, ale co sa tyka starostlivosti je popradska vysoko nad tou kanadskou....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre