Ahojte mamicky, buduce mamicky, poradte mi ak mate skusenost s porodnicou v partizanskom...BArbora
Áno, narodili sa mi tam obidve moje deti a som maximálne spokojná, lekári a všetky sestričky- maximálna starostlivosť- ja som nadmieru spokojná a porodnicu odporúčam. 🙂 🙂 🙂
nadmieru skusila som aj TO aj PE neporovnatelne teraz sa opat chystam do PE 🙂 od A po Z vsetko super nemam jedinu pripomienku,poprecituj temu porodnica partizanske tu na konikovi...
Ja mám tiež výbornú skúsenosť,rodila som tam obe detičky, tento rok a pred dvoma rokmi.Prvý pôrod bol vyvolávaný s epidurálom za 4 hodky a druhý som chcela tiež epidurál ale prišla som tak, že epidurál som nestihla, lebo sme hned rodili, takže pôrod trval cca 15 minut, vôbec nebolel ako som sa domnievala a bála a to mal malý 3,85 kg a podotýkam bez nástrihu a po pôrode som sedela na zadku hned, nič mi nebolo. Starostlivosť super, všetky sestričky super aj lekári a pôrodník bol v oboch primár Abutuaima, proste pohodička ako doma, v pôrodnici sme oddýchli ako v hoteli a strava bola superrrrrrrrr, chutná ako doma. Aj tretie ak bude🙂)) jedine Partizánske, len či dobehneme🙂))
ahojte. aj ja chcem rodit v partizanskom a chcela by som vediet, ci si mozem ist pozriet porodnu miestnost dopredu a kolko to stoji ..dakujem 😉
Ahojte,taktiez som rodila v PE,velmi dobre prostredie,primar bol fantasticky,urcite si volaj jeho pri porod,sestricky tiez,proste super,@tina2213 myslim,ze si mozes ist pozriet porodnu salu pred tym,dohodni sa s primarom,neplati sa nic ani ked mas muza pri porode,plati sa len za nadstandartnu izbu,epidural ,okolo 20 euro som platila.
ahoj, ja nemam velmi dobre skusenosti s porodnicou, s gynekologiou v PE a rodit tam isto nepojdem 😠
jajka68 preco?
tie co ste isli cisarsky,aku mate skusenost?Moze byt muz aj pri cisarskom pri mne?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
pozri tému pôrodnica partizánske