Mám ísť rovno na príjem?

doliva
24. júl 2013

Prosím Vás,ked začnem rodiť mám ísť priamo na príjem a oni ma pošlú do pôrodnici alebo sa tam zapisuje do predu?Ja absolútne neviem 😀

cerez
24. júl 2013

@doliva Na príjem.

ematko29
24. júl 2013

ked ta chytia kontrakcie ,alebo ak ti odtečie voda chod rovno do pôrodnice na príjem 🙂

doliva
autor
24. júl 2013

a u nás su dva pôrodky to si nemožem vybrať do ktorej chcem ísť?

cerez
24. júl 2013

@doliva Môžeš. Kam prídeš, tam budeš rodiť.

cerez
24. júl 2013

@doliva V každej pôrodnici je príjem.

brulinka
24. júl 2013

mozes si vybrat do ktorej chces ist..😉

doliva
autor
24. júl 2013

aha mne nikto nepovedal tak som nevedela 🙂

sissy27
24. júl 2013

@doliva ty si si nevybrala svojho pôrodníka, resp. nemocnicu? neviem, možno sa veci zmenili, za mojich tehotenských čias to bolo tak, že do cca 7. mesiaca sa chodilo ku gynekologičke a potom sa prešlo k vybranému pôrodníkovi a keby prišiel pôrod, tak idem do tej pôrodnice, kde on pracuje... samozrejme nemusí mať službu a ak nie je zazmluvnený, nemusí k pôrodu prísť a zastúpi ho kolega, ale bude mať k dispozícii moju zdravotnú dokumentáciu súvisiacu s tehotenstvom a teda bude hneď vedieť, že mám napr. vysoký tlak alebo iné problémy a môže podľa toho lepšie reagovať... základné veci sú samozrejme aj v tehotenskej knižke, ale predsa len...
ale celkom určite ťa zo žiadnej pôrodnice nepošlú domov, lebo tam nepatríš podľa bydliska alebo podobne 😉

doliva
autor
24. júl 2013

@sissy27 nie vôbec ani sa ma nikto nepýtal....tak preto teraz som nevedela kde mám ísť 🙂

svenka
24. júl 2013

@doliva urcite si este pred porodom zajdi aj do nemocky, ci uz do starej alebo novej - podla toho kde chces rodit... od cca 36 tyzdna by si mala uz chodit na kontroly do nemocnice a nie k svojmu gyn.

sharlotta
24. júl 2013

@doliva a tvoj gynekolog ta neposlal za porodnikom? Kam si chodila od 36tt? Inak sa mi paci "dva" porodky 🙂 V dobrom...ja som tiez z PO, ale zijem v BA 😉

aristka
24. júl 2013

a ty si nechodila na poradne,mala si byť poučená od svojho gyn.a ak nevieš určite ho kontaktuj...

doliva
autor
24. júl 2013

@svenka
@sharlotta Ja už som analfabet 😀 no u nás v Po je to tak....
@aristka nee normalne mne nič nepovedali,len sa mam teraz objednat na ctg,ktorá už podľa mňa som mala mať....

aristka
24. júl 2013

@doliva u nás je to tak ,že ak si v termíne chodíš ku svojmu gyn. už sa nechodí od 36 týždňa a ak preťahuješ tj.neporodíš v termíne pošle ťa na poradňu do nemocky a tam si ťa odsledujú ...určite vieš kam pôjdeš rodiť,ak ťo nateba príde pôjdeš na príjem na pôrodnicu ,nemusíš si žiadneho gyn.vybavovať odrodiť ťa musí každý....takže kľúd a užívaj si posledné dni tehu...

doliva
autor
24. júl 2013

@aristka ja už s toho všetkého šalena 😀

matozazzo
24. júl 2013

@doliva Pozeram,ze si okres PO... rodila som sice skoro 2r dozadu ale od 9.mes.nas automaticky poslal gynekolog do nemocnice. Vybrala som si novu v monobloku tam som chodila na CTG a potom rovno na prijem k nim.. Som prekvapena ze ti to tvoj gynekolog nepovedal... tym padom o tebe maju vsetky udaje a ked prides rodit rovno ides na prijem..

doliva
autor
24. júl 2013

@matozazzo nič mi nepovedal a len v poradni som vravela že chcem ísť rodiť do starej

ematko29
24. júl 2013

@doliva tak tým pádom na ctg vyšetrenia by si mala chodiť do starej pôrodnice.A vpodstate od 36tt sa chodí do pôrodnice na ctg aj na poradne už iba ak ti tvoj ginekolog robí ctg uňho.

mirkave
24. júl 2013

Volakedy sa chodilo posledny mesiac do nemocnice na poradne.uz to je zmenene.do nemocnice porodnice (ak su neni ziadne tehotenske komplikacie) ta poslu na den terminu porodu.pozrie ta nemocnicny gynekolog a ten ti povie viac..... Tak to bolo u nas minuly rok

graceful9
24. júl 2013

@sissy27
@sharlotta možno jej gynekológ je aj porodnik.ja som to tak mala a do nemocky som vôbec nechodila, len k nemu 🙂 ale informovat ju mohol, to je fakt...

jarmillka
24. júl 2013

@doliva ani u nas sa nechodí do nemocnice..do konca tehu len ku gynekologovi..ten robil aj ctg.. Pojdeš len na príjem potom 🙂

sissy27
25. júl 2013

@graceful9 ak je gynekológ zároveň aj pôrodník, tak by mal trošku viac info poskytnúť, a nie je hanba ak sa ho pacientka popýta aj sama 😅 ale ako hovorím, ja som rodila pred 10 rokmi, tak sa odvtedy isto čo-to pomenilo 😉

elkey
28. júl 2013

@doliva ja sa tiez chystam do starej porodnice.. tento tyzden mam este poslednu poradnu u svojho gynekologa a pri minulej mi vravel, ze potom budem chodit uz len do porodnice na poradne, no tiez neviem, ze ako pochodim, ci musim sa tam nejako zaregistrovat, alebo co.. 🙂

doliva
autor
28. júl 2013

@elkey vies co ja idem teraz v piatok tak zystím a ti napíšem oki?

elkey
29. júl 2013

@doliva super, tak daj vediet a drzim palce! 🙂

elkey
8. aug 2013

@doliva neviem, ako si dopadla na ctg ty, ale ja om dlho cakala.. bola som objednana na 10:30 a az 11:40 ma vzali na ctg, potom som musela zase cakat na doktorine zhodnotenie a do kopy som sa nic nedozvedela... iba ze vsetko je ok...

doliva
autor
8. aug 2013

@elkey Ja už mám aj po pôrode 😀

doska
8. aug 2013

no u nas sa ide na prijem ked je pracovna doba, mimo pracovnej doby rovno do porodnice tam ta budu prijmat...bolo by si to zistit priamo tam ked budes na kontrole alebo sa opytat svojho gyn 🙂 ja som bola tiez za blbu som sa pytala mojej dr 😀 drzim palceky nech to dobre dopadne a nech ste zdravucki obaja 🙂 a hlavne dyyyyyyyyychaj 😉

katren
8. aug 2013

@doliva naaaa sak cakame infosky.....

elkey
8. aug 2013

@doliva to fakt???? tak gratulijem a ake to bolo? Dufam, ze vsetko v poriadku!!! Joj, drzim palce nech ste aj s malickou zdrave!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre