ahojte, chcem sa spýtať či niekto zháňal z malackej nemocnice svoj čas narodenia. Lebo ja som kontaktovala nemocnicu a povedali mi, že tie údaje zistím u jedného pána v blave čo má nastarosti archív, tak som kontaktovala jeho a on mi povedal, že on záznamy z pôrodníc nevedie. Že si to mám zistiť u obvodného, žeby som to mala mať v karte, ale to tam nemám :( Nájde sa tu niekto kto si to nejako inak zistil, ak áno ako?
Ano narodila som sa v Malackách. dakujem velmi pekne 🙂
Ahojte, tiez som riesil podobnu vec a za matriky som doatal odpoved:
"Je nám ľúto ale čas narodenia nie je údaj, ktorý sa zapisuje do knihy narodení."
Takže neviem, slepá ulička je toto asi :(
Ahoj, ja som sa narodila v Bratislave na Bezrucovej v r. 1981 a surne by som potrebovala zistit cas svojho narodenia. Prosim o radu.
Ahoj, narodila som sa v Bratislave na Sulekovej, a potrebujem zistit cas mojho narodenia. Mozete mi prosim pomoct a poslat mi kontakt, alebo informaciu ako/kde to mozem zistit. Momentane som v USA.
Dakujem
Ahojte, tiez hladam cas svojho narodenia v karte to nemam a narodila som sa v Trnave da sa to neako zistit a co archiv v nemocnici?
dobry den potrebovala by som zistit hodinu narodenia svojho ale nemocnica v ktorej som sa narodila uz nefunguje ta nemocnica sa volala koch v bratislave moje tel cislo je 0904653126 bola by som rada keby mi nekto pomohol v tom dakujem
ahojte,
potrebujem taktiež súrne zistiť presný čas narodenia, prosím o radu kde sa dajú tieto údaje zohnať narodila som sa v Bratislave na Sulekovej ulici.
Ahojte neviete mi niekto poradiť kam sa premiestnili záznamy o narodení dieťaťa z beručovej nemocnice po jej zrušení? Tolko som už googlila a samé hluposti mi to vyhadzuje :/
Dobry den..chcem sa spytat presny cas najdem na matrike?som od Topolcian..ci kde ho najdem??vopred dakujem
Ahojte, ja tiež potrebujem poradiť ako zistim v akom čase som na Bezručovej v BA porodila svoje dve už dospelé dcéry??? Pomožte mi prosim ako to zistím, dakujem pekne 🙂
@viva13 dobrý deň mohla by som poprosiť o kontakt na pani ktorá Vám pomohla pri hľadaní zistenia presného času narodenia dieťaťa? Veľmi pekne ďakujem.
@smudloamuro dobrý den, narodili ste sa v Malackách?
Dobrý deň trochu neskoro odpisujem bola som v nemocnici. Ja som to potrebovala pre svoju dcéru stále mi pripomína že neviem presný čas no bolo to už veľmi dávno tak si presne nepamätám" Narodila sa v Bratislave na Šulekovej
@viva13 Ahoj Viva13. Mám tiež záujem zistiť čas, kedy som sa narodila v Malackej pôrodnici. Mohla by si mi tiež posunúť spomínaný kontakt? Ďakujem veľmi pekne. Ahoj.
@viva13 v bratislave na sulekovej
Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda jsi prosim nekde našla hodinu narozeni v Bratislavě na Bezrucove? Taky hledám údaj. Dekuji moc. Markéta
@carodejnicka1610 Prosím, podarilo sa zistiť?
@denisa2019 Mne ne. Nevim,kde hledat :(
@carodejnicka1610 zatial ani mne. V pondelok skusim pozrieť u lekarky v karte.
@viva13 Dobrý deņ, uż davnejsie ste tu davali informaciu, ako sa Vam podarilo zistit presny cas Vasho narodenia,vedeli by ste mi poradit? 🙂 Vopred dakujem za odpoved
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj viva13, hlásenie z pôrodnice sa zakladá na matrike v archíve, takže pokiaľ si sa narodila v Malackách ták sa obráť na "obvodný úrad "na matriku a tam ti to pohľadajú.