(gynekolog z NR).. aky je porodnik, resp. odbornik..dnes zastupoval mojho "obvodneho: gynekologa, lebo ten je na dovolenke a zdal sa mi fajn, len pokial viem, nema vlastnu abmbulanciu..dajte vediet, co je zac..dakujem 😉
myskalevica predpokladam ze chodis krjakovi...aj ja som bola vcera tiez zastupoval..zda sa byt fajn...ale vlastnu ambulanciu nema..
Ja môžem povedať len skúsenosť ako na mňa pôsobil keďže mávam často obavy s predsudkami od cudzích ľudí. Po odbornej stránke neviem posúdiť, len čo sa týka prístupu. Mňa Dlugoš príjmal na pohotovosti. Bola som enormne vystrašená ale on bol úplne normálny, bez nejakých predsudkov, odpovedal ked som sa spýtala, oznámil ked bolo treba. potom som ho mala ako izbového doktora. dalo sa s ním dohodnúť ked bolo treba, odpovedal na otázky, informoval sa stále o stave.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@miskalevica ja viem len o gyn. Dlugosovi z Kysuc. Noveho Mesta a toho si velmi chvalia.