Má niekto skúsenosť s gynekológiou v Šaci v Košiciach?

infatti
12. aug 2010

nikoho tam nepoznam, poradte nejakeho dobreho odbornika... (mam ist na operaciu) ja som z MI, DAKUJEM VAM

ivka144
12. aug 2010

Ahoj, gynokologia to je ine ako porodnica, co? Alebo nie? Ja ked som tam pred 3 rokmi rodila, tak tam boli vsetci taki odbornici doktori, aspon sa tak hovorilo, len niektori boli prijemnejsi, ini menej. Z tych, co som stretla:
Fric - udajne dobry odbornik, napr. na zakroky a problematicke porody (tym padom asi aj operacie), to je prednosta. Je trocha taky chlady, odmerany...
Tomasu - ten bol povazovany za nejlepsieho "sijuceho" pri porodoch. Dokonca som sa stretla s otazkou, ze sa mamicky na vizite pytal nejaky doktor, kto ju sil a ona ze Tomasu a doktor povedal, ze je to vidiet, akoze v dobrom. Inak ja som ho mala a posobi ako velky pedant a je taky skor tichy, jemny, decentak, urcite opak masiara. Ak robi operacie a nevedela by som o nijakom odbornikovi na moj pripad operacie, ja by som si vybrala tohto.
Sevcovicova - k nej som chodila na prehiadky pred porodom, bola sympatacka, nato, ze sa hovori, ze zeny su "tvrdsie" gynekologicky ako muzi..., bola ochotna, mila, sikovna, ale nezazila som ju na sale.
Dosedla - taky mlady, vesely, sympatak, trosku posobi na mna akoby "frajeroval", ale tiez som pocula, ze je vraj super nato, aky je mlady. Drzim palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre