Ahojte žienky, chcem sa spýtať aké skúsenosti máte s Levickou pôrodnicou, aký sú lekári, personál, či je kanyla povinná alebo sa dá dohodnúť, pretože v mojom prípade, po zážitku, ktorý mám keď viem, že sa ma dotkne ihla odpadnem autaticky....😑 či robia nástrihy automaticky alebo počúvajú priania rodičky, ako sa starajú o bábätko... Asi by som chcela vedieť všetko ohladom toho čo ma čaká som prvorodička, takže ... 😇 Nebojím sa pôrodu, viem že telo to zvládne... bojím sa skôr správania personálu, a kanýl. Ja viem možno je to divné, mohli by mi aj hlavu rezať, je mi to jedno, ale pride ihla a padám ako Sandokán 😁 👌 tiež sa bojim, že o babätko nebude dobre postarané. Ak máte skúsenosti, dobre či zle píšte, budem vďačná. Poprípade mi poraďte aj pôrodníka, uprednostňujem ženu a rozmýšlam na Veronikou Devátovou.Ďakujem vopred.🐭
Ahoj, neviem poradiť ohľadom prirodzeného pôrodu, ja som musela rodiť sekciou v lev.porodnici pred 2,5rokom, ale čo sa týka baby a starostlivosti oň zo strany sestier tak všetko ok, su milé, treba sa ale pýtať keď je niečo nejasné, poradia...teraz o tri týždne má to caka znovu, tak uvidíme, čo a ako😉
A ja budem mať pri pôrode svojho lekára🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj. Ja som rodila v Leviciach tento rok v júli. Bol to môj prvý pôrod, čiže to neviem porovnať, ale ja si naozaj neviem vynachváliť prístup lekára (mala som pri pôrode môjho gynekológa) a sestričiek, ktoré som mala pri pôrode. Ja som dosť hanblivá, takže som mala trošku obavy ohľadom intimity či už pri pôrode, alebo neskôr pri vizitách, ale naozaj som nemala dôvod. Pri pôrode som mala so sebou manžela, čo mne osobne veľmi pomohlo a aj on si to spätne veľmi chváli- na mnohé veci týkajúce sa pôrodu sa už pozerá úplne inak. Kanylu mne dať museli, lebo mi museli dať infúziu. Takže neviem, či ju dávajú aj keď sa nič podať nemusí. Nástrih mi robili, ale ja som ho chcela (takže som o tom ani nediskutovala) lebo cca pol roka predo mnou mi rodila v pôrodnici v BA kamarátka, ktorá trvala na tom, že nechce nástrih a dopadlo to dosť škaredo a veľmi dlho sa nevedela ani posadiť/postaviť... Neviem Ti teda poradiť ako je to keď nechceš kanylu a nástrih, ale za seba môžem povedať, že prístup personálu na pôrodnej sále si lepší ani neviem predstaviť. Všetci bol fakt milí, radili mi, pomáhali, jedna sestrička mi dokonca masírovala chrbát počas kontrakcií. S malou sa tiež veľmi pekne rozprávali, vždy keď som sa pýtala na aké vyšetrenia ju berú a ako to dopadlo, tak mi to ochotne vysvetlili. Ja som chcela byť za príplatok sama na izbe a podarilo sa. Mala som izbu hneď oproti sestričiek a bolo to super, aj samé od seba sa ma chodili pýtať, či niečo nepotrebujem, či sa máme dobre a naplnilo to aj moju predstavu o intimite pri vizitách 🙂 na izbe som mala aj sprchu a WC, čo naozaj odporúčam, lebo žiaľ nie všetky pacientky, čo tam vtedy boli si potrpia na hygienu a keď som videla spoločné wc a sprchu na chodbe- no upratovačka má čo robiť... Za mňa teda môžem povedať, ž pôrodnicu v Leviciach odporúčam a ak raz budem mať druhé dieťa, určite pôjdem rodiť tam a pri pôrode budem chcieť mať znova môjho gynekológa.