Kvalita starostlivosti o novorodenca - pôrodnica Partizánske

slecnamarplova
21. feb 2014

Ahojte baby 🙂
zvažujem ísť na svoj prvý pôrod do pôrodnice v Partizánskom, počula som, že sú tam je kvalitný a milý personál, máte niekto skúsenosť ?
Jedna vec čo ma brzdí je ten fakt, že pokiaľ by malo novo narodené dieťatko nejaké komplikácie tak mu v Partizánskom vedia poskytnúť iba základnú starostlivosť, komplikovanejšie prípady údajne musia voziť až do Trenčína :/
Aká je vaša skúsenosť ?
Veľmi pekne ďakujem za akúkoľvek radu či odozvu 😉

lucita79
21. feb 2014

@slecnamarplova Ahoj,ja som tam tiež svoje prve rodila.A teraz v septembri tam zas aj s druhym pojdem.Personal je ozaj velmi mily,nemala som s ničim problem.Komplikacie sme žiadne memali ,tak stym ti neporadim ako to je.Skus v tejto skupine sa opytat https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-partizanske-2/

slecnamarplova
autor
21. feb 2014

@lucita79 dakujem lucita, tu diskusiu som uz pozerala. vidi sa mi to byt velmi fajn nemocnica, len sa skutocne bojim tej poporodnej starostlivosti o babatko. preto som chcela vediet ci uz tam mal niekto nejake komplikacie a ako sa zvladli 🙂

katkasofi
9. mar 2014

@slecnamarplova ja keď som tam rodila prvú tak kamaratkinej čerstvo narodenej dcérke sa skomplikovalo dýchanie, okamžite ju dali do inkubatora na prístroj ktorý pípanim zaznamenával dych... Až pokial neprišli záchranári z nr nemocnice. 100 % starostlivosť... Vieš keby každá uvažujeme takto, tak sa všetky deti rodia iba v tn, nr, ba a ostatných veľkých nemocniciach.. Pokial máš na základe Sona určenú nejakú vadu dieťatka tak uvažuj nad nemocnicou s oddelením pre rizikové deti, ale inak si myslím že v pe sú super. Aj sestričky na novorodeneckom.. U mna na 1 tku porodnica 🙂

andreasiskova3
30. apr 2014

Tiez som bola v Pe spokojna, teraz pojdem tiez sem do Pe.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre