Ahojte, vraj dostanem nejaké kufríky pre bábätko v nemocnici?
Aj moja sestra takuto krabicu so vzorkami dostala, takze ocakam ze aj mne daju. Ale aj napriek tomu treba pokupit, lebo tam skoro nic nie je. Ved mi to aj ukazovala..
1 davali po porode a druhu pri odchode, je tam par letakov a masticka, plienka, sacky na mlieko..ako kde. koli reklame vyplytvany papier a tlaciarenska farba..
Ja som dostala hadam az tri baliky, jeden od porodnice, jeden od Dovery (som poistenec Dovery) a este volaco vtedy davali od mama a ja ci ako to bolo. Boli tam aj napriklad falska na pitie Love, a take celkom prakticke vecicky. Ale to uz bolo pred 7 rokmi
Ja som v Nitre dostala 2 balíčky a potom ešte tretí od dôvery. Dojčenská voda na pitie, plienočka, vlhčené utierky (všetko vzorky), mastička na riťku, poháriky a sáčky na mliečko, ovsená kaša do kúpela na tú prvú kožičku, mini uteráčik, letáky, veľa letákov, očkovací kalendár a časopisy mama a ja a cd na cvičenie po pôrode...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ona12 áno,papierová krabica so vzorkami ,ja som dostala 2ks