Ahojte baby,nechcem to tu moc rozoberat, no som tehotna v druhom mesiaci a uz mam neuveritelny strach z prirodzeneho porodu. A to preto lebo moj prvy porod bol hrozostrasny zazitok,mala som vyse 20 stehov,potrhala som sa maly mal pupocnik omotany okolo hlavicky atd..... nerada na to spominam. Potrebujem zohnat porodnika ktory mi spravy cisarsky rez. Ak o niekom viete. Napiste budem rada
Neviem, či sa to dá ja som rodila v Žiline a tam robia cisársky až, ked to nejde prirodzenou cestou, lebo to rozhodoval primár aspoň pri mne. Kdesi som čítala že odporučenie od psychologa by mohlo pomôcť.
ja sa nechcem robit mudra,ale 20 stehov na prirodzeny porod je aj na mna vela....a to som dopadla horsie ako ty....mna este 7 mesiacov po porode operovali na konecnik lebo od porodu som po kazdej toalete krvacala z konecnika....ale 20 stehov som nemala ani pri cisarskom reze (mozno ak ratam sitie maternice a povrchove sitie dokopy tak sa tych 20 pozbiera)... tvoj prispevok znie troska umelo dramaticky.Stacilo napisat,ze sa jednoducho bojis dalsieho prirodzeneho porodu...sucitila by som aj so zenou,ktora nebola sita vobec.Snad to tentokrat dobre dopadne a budes mat aj krasne spomienky na porod 🙂...Vsak obdobie,kedy sa zeny fackovali,aby sa spamatali a nerobili circus uz je davno minulostou...ci? 😅
Ahoj doktor Karaba alebo, Gleso. Sú v nemocnici v PN, sú dobrý dr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.