krásny dník prajem všetkým a prosím o radu či skúsenosti s doktormi z plastickej chirurgie v nitre
po cisárskom reze mi zostala veľmi škaredá jazva ktorú mi môj gynekolog odporučil riešiť na plastike
viete mi poradiť ktorý doktor v nitre je najlepší?
prim Mladek, dr Bakos ...
Ahojte,nam sice plastiku robili v Saci,ale chodime so synom na kontroly k primarovi do Nitry.Primar Mladek je velmi vyhladavany odbornik a vedia o nom siroko-daleko.Plus velmi mily a ludsky pristup.
zuzanalv ma pravdu 🙂
dnes mi volali od môjho gynekologa a dohodol ma u bakoša,,,tak tieto dve mená mládek a bakoš je spínané takže dúfam že to bude všetko ok
kočky a neviete mi povedať či sa platí za túto úpravu jazvy po CR?
Ja mám výborné skúsenosti s klinikou Avelane v Nitre. Nádor na nose mi operoval MUDr. Ladislav Bogdán. Je to lekár s príjemným a ľudským prístupom. Má zlaté ručičky. Napriek tomu, že sa jednalo o rozsiahly výkon, 3 týždne po operácii takmer nie je vidieť jazvu. Som veľmi spokojná.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
monika, ich prácu som nevidela, ale on je tuším primár volá sa Dano, ale nespomeniem si na priezvisko, taký mladý do 40, tuším Dano Mládek, ale zisti si to