Ahojte, som z Hlohovca a rozhodujem sa kam ísť do pôrodnice, odporúčali by ste Nitru alebo Piešťany? Nejaké skúsenosti? Do Trnavy určite ísť nechcem
Ja som rodila v nitre cisarskym. Bola som spokojna aj so starostlivostou o mna aj o malu. Aj jedlo bolo ok. Zalezi na tom, co clovek ocakava a ake ma naroky. Bude to uz 2 roky coskoro co som tam bola
Rodila som 4x v Piešťanoch a spokojnosť🙂do Nitry by som nešla..
trikrat Nitra a max. spokojnost 😉
@gaaranoluna ja som rodila v Nitre pred rokom a bola som spokojná,hlavne na šestonedelí boli veľmi milé a ochotne sestričky...
Ja som rodila dvakrát v Nitre a všetko úplne v poriadku.
Kedysi to bola v Nitre bieda, ale zlepšujú sa. Tretie mi už aj na brucho priložil, aj keď len na chvíľku. Vobec som to nečakala, milé prekvapenie. Závisí asi aj od porodnika. Aj na setonedeli vidím posun vpred 😉
mozem sa opytat, preco nie Trnava? Ja byvam blizko NR a chcem ist do TT. A aj moja nitrianska sestricka mi odporuca skor TT 🙂
@finett na TT mám zlé referencie od známych, čo tam prednedávnom rodili... pásové pôrody, žiaden záujem o rodičku...
nitra super 😊odporucam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@gaaranoluna ja som bola v Galante a bola som spokojná. Nitra u mňa neprichadzala do úvahy, po skúsenostiach kamarátok, ale možno mali len smolu... Piešťany neviem posúdiť..