Ktorého doktora zo sanatória Koch si mám zazmluvniť k pôrodu?

danilee
30. dec 2013

Budem rada ak sa podelíte o svoje skúsenosti s pôrodníkom a poradíte mi tak, na koho sa obrátiť 🙂

caculiq
30. dec 2013

Toto by aj mna zaujimalo. Taktiez aka je cena za porod a ubytovanie dokopy, ak nie som ich pacientka?

wanda12
30. dec 2013

ja som tam rodila a aj tam chodim a som velmi spokojna, vsetci lekari su tam velmi dobri a profesionalni , mily pristup

wanda12
30. dec 2013

cena je vyssia , ale na duhej strane je tam komfort a vynikajuca starostlivost

danilee
autor
30. dec 2013

@caculiq tiez nie som pacientkou 😉 teda teraz uz ano...kedze termin do porodu sa blizi 😕
Cena je ak sa nemylim 1200 a zazmluvnenie lekara 300

suzi1617
30. dec 2013

ja som ich pacientkou a budem tam aj rodit, ale zazmluvnovat si nikoho nebudem, dobri su tam vsetci a naco este zbytocne davat 300e navyse...

danilee
autor
30. dec 2013

@suzi1617
Pre mna je dolezite, aby som mojho porodnika nevidela prvy krat na sale v den porodu a vyber nebol vecou nahody. Prave preto som tuto temu zalozila...
Argument "vsetci lekari su u Kocha dobri" som uz citala/pocula velakrat a rozhodne sa s tymto tvrdenim nestotoznujem 😖 ( uz len podla prispevkov v inej diskusii na temu spokojnost u Kocha) a minimalne je iste, ze nie su vsetci doktori su rovnako dobri, pedantni a samozrejme skuseni😉
Pri vydavkoch suvisiacich s prichodom babatka do rodiny pre mna suma 300 Eur nezohrava naozaj ziadnu podstatnu ulohu 😅

suzi1617
30. dec 2013

@danilee ved jasne, je to tvoja volba 😉 a ja im zase skusim doverovat.... a kedy mas termin ak sa smiem opytat?

tajomna21
30. dec 2013

@danilee ja som rodila este u stareho kocha, ked to nebolo sukromne .... odporucam MUDr. Maresa Petra .... je tam aj teraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre