Ktorá nemocnica je najlepšia ak hrozí predčasný pôrod? Zaujímalo by ma všetko.Aj keď mi ide hlavne o starostlivosť o detičky s váhou okolo 900 gramov.Niečo som započula o Bratislave a zaujímali by ma skúsenosti mamičiek a meno lekára,ktorý im pomohol.Rada by som vedela kam sa obrátiť potom.ďakujem za každý názor.
Ahoj, keď to máš do BA ďaleko a boli by ti bližšie Košice, tak vrelo oprúčam Košickú Univerzitnú nemocnicu - I.pôrodnícka klinika na Triede SNP - 17. poschodie je pôrodnica a 16. poschodie je neonatológia. Rodila som tam v 27.gtt a malý mal len 1990g. Bola som veľmi spokojná so starostlivosťou o mňa aj drobčeka. K dispozícii je po prepustení matky z pôrodníckeho odd. izba pre matky na neonatológii s celodenným ubytovaním a stravou. Prednosta Kliniky MUDr. Krcho je veľmi príjemný doktor s ľudským prístupom a majú na klinike výborné technické zázemie a tento rok aj špeciálnu chladiacu inku. Tu je link: http://www.dfnkosice.sk/neonatologia.html
Tak držím palce, nech to čo najdlhšie donosíš 😉
@darina1952
Ďakujem pekne,aj my sme teraz v 27 tt a máme 900 g,ale už sa hrabala žabka na svet.Takže kým sa ešte dá tak zháňame info kam potom utekať ak by sa to zopakovalo.U nás sú stavaný na bábätká okolo 1500 g a väčšie týždne.Ešte raz ďakujem 🙂
@ninalena tu v KE majú skúsenosti aj s takými drobcami, takže určite si klikni na novoredenec.sk, držím palce 😉
počula som že na slovensku je 6 nemocníc pre nodonoseniatka. Bratislava, Banská Bystrica, Nové Zámky, Košice, Prešov, Martin.
Tiež by ma zaujímalo niečo viac o týchto nemocniciach, máte niekto skúsenosti???
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ninalena v BA urcite Antolska