ahojte maminy..som v 30 tyzdni tehotenstva a som na rizikovom kvoli riziku predcasneho porodu..chcela by som sa informovat ze podla vas ktora nemocnica je najlepsia v tejto prenatalnej starostlivosti ci mate niaku skusenost..a este sa chcem opytat ze ako to je ak by som chcela rodit niekde mimo mojho trvaleho bydliska dakujem za info..
@gabulka333 na vychode je to jednoznacne Nova nemocnica v Kosiciach. Ale z Cadce je to daleko.
Perinatologické centrá zabezpečujú štandardnú, intenzívnu, resuscitačnú a vysokošpecializovanú neonatologickú starostlivosť.
Na základe rozhodnutia MZ SR sú zriadené v nemocniciach Bratislava, Nové Zámky, Banská Bystrica, Martin, Košice a Prešov. Ich súčasťou je 24 hodinová transportná služba. Sú najvyšším konzultačným a liečebným centrom v rámci neonatológie vo svojom spádovom území.
ahoj, ak si z čadce tak myslim,ze v okoli najlepši je Martin mam s nim super skusenosti.
my sme mali malu v MT, mile a ochotne sestricky aj doktori, vsetko vzdy ochotne vysvetlili a pomahali....my sme s nimi boli maximalne spokojni 🙂
V Martine !🙂
@romanadam1626 ahoj, už je to staršia téma, viem, ale práve mi hrozí predčasný pôrod v MT, vieš mi prosím povedať ako to prebiehalo ? Dokedy držia bábätká v nemocnici, či budem mať k nemu prístup a ako prebieha kŕmenie ? Bola by som nerada keby mu dávali umelé mlieko...ďakujem ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj ja som bola velmi spokojná s neonatológiou v Nových Zámkoch