Je tu niekto kto má neaké skúsenosti z pôrodnicov v Šac? 😕
Ja som tam rodila 2 krat -no neviem nejako super spokojna som nebola musim povedat ☹
Ja sa tam chystam prave 2.x, a pri prvom bolo vsetko ok,nie uplne dokonale,napr.sestricky o mna ani nezakopli iba o "susedku"kt.mala vsetko vybavene atd,ale ked pocuvam zazitky z inych porodnic tak saca sa mi paci 😉
Ahoj, ja som rodila v saci a bola som maximalne spokojna, je pravda, ze sa ku mne spravali nadstandardne koli tomu ze som mala zarezervovaneho lekara ale urcite sa to oplati pre zdravie a pohodu teba a babatka.
rodila som tam 2x a teraz na jeseň som si tuto nemocnicu vybrala aj na dve gynekol.operácie, hoci to mám ďalej ako do bližšej spádovej nemocnice.... a pri akomkoľvek potrebnom pobyte v nemocnici tam cestujem zas....
Ja som tam rodila 2x a bola som max. Spokojna ...nesla by som rodit do inej nemocnice 🙂
Ahoj, ja som tam rodila tiez 2x rok 2009 a 2012, mam plllno znamych kt. tam tiez rodili a z mojho okruhu nemam jedinu negativnu skusenost. Ak sa rozhodneme pre tretie babo, pojdem opat do Sace.
Ahoj,rodila som 2krat a pohoda i bez "znamosti"...nikdy by som nepodplacala niekoho pracu!Musia odrodit..som zdravotnicka a mna tiez nik nepodplaca!
Ahoj, ja som tam rodila ako prvorodička a bola som maximálne spokojná...doktora som si vybrala (prim.Dosedlu)a tiež musím povedať že bol perfektný! žiadne úplatky ani kavičky som nedávala platila som len ten ich poplatok za výber doktora....taktiež si možeš priplatit 20e a byt sama na predporodnej sále s manželom/priatelom ...si v klude máš tam vanu doktor ta chodí pozerať tam...podla mna super lepšie ako ležat pri ostatých ženách kt.prežívajú kontrakcie nič proti nim ved to k tomu patrí ale predsa klud je klud...a taktiež oddelenie 6stonedelia...každa jedna sestrička milá,ústretová profesionálny prístup aj sestričiek z novorodeneckého...celé dobre 🙂...aa taktiež rozdiel medzi izbami v šatci (za kt. sa neplatí) a napr. v novej je ooobrovský !!takže asi tak 🙂a keby som mala ist opät rodit alebo akúkolvek inú operáciu(čo som aj bola s kolenom) jednoznačne Šaca!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ika0421 rodila som tak 3x a bola som so všetkým spokojná. Pri pôrode lekár toho veľa nenarobí. Veľa je o Tebe a Tvojom bábatku. Ak by som mala rodiť zase, tak jednoznačne Šaca... 😀