Ahojte mamičky najdem tu spriaznenu dušu ktorá bude rodiť v Humennom v nemocnici Leňa?Aké máe skúsenosti z personálom alebo všeobecne?
@zuzulina265
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/ake-skusenosti-mate-s-porodnicou-v-humennom/
pozri sa do tejto témy..
inak nemusíš mať obavy, veľmi profesionálny personál. Ja som tam rodila 2 krát..
@zuzulina265 ja som tam rodila pred rokom a pol,,,,a dvakrat som lezala na gynde,,,a mozem vrelo odporucit,,mili a profesionálni personal
@katusik153 ahoj ja cakam chlapceka mam pred sebou uz iba paru dni dufam ze nebudem prenasat ty co cakas?chodis aj na poradne ?kolko mas do porodu?
@chryse dakujem za tvoju skusenost aj ja som tam lezala tyzden na gzn.oddel.a personal naozaj super.
@zuzulina265 ja cakam dievcatko🙂 na poradne chodim zajtra akurat idem po 2 krat na CTG a do porodu mam asi tak 2,3 tyzdne...a inac bojis sa velmi porodu pretoze ja neskutocne,,proste neviem co ma caka..a uz som aj otvorena na 2 prsty... A ty si uz na kolko otvorena? 😎
@katusik153 jeeeej budu copiky sukničky.....tešíš sa?prvý pôrod u teba?čiže ty chodiš pondelky na poradne škoda ja chodim piatky čiže je mala pravdepodobnosť že sa stretneme.no mne od zajtra začína už 40 týždeň takže uvidíme čo a ako .no vieš teším sa ale aj bojím nepoznaného aj bolesti lebo ja počas menštruacie mam neskutočne bolesti a niekedy aj celý čas.fuuuuu a ako dlho si už otvorená.vieš čo ja som 5 týždeň otorená na 1cm a bolesti mam neskutočné.kolo koho chceš rodiť?
@zuzulina265 vies ze sa hrozne tesim 😀 ano prvy pana som strasne nervozna z toho ako to bude prebiehat a tak...a ty si z HE? Otvorena som asi 3 tyzden,,a este neviem koho chcem rodit kamka si vybrala primara Focka ale on nedosiel pretoze nestihol a tak rodila iba pri sestryckach..to je v podstate jedno si myslim partnera nechces pri porode? 😉 a rezervovala si si nadstandartnu izbu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@zuzulina265 Ahoj,ja budem rodit HE..osobne nemam znou ziadne skusenosti ale kamka tam rodila asi pred 2 mesiacmi a vravela ze bola spokojna aj s personalom,proste celkovo,, a inac co cakas chlapceka alebo dievcatko?😉