Kto ordinuje na gynekológii Strečianska?

lenka934
13. feb 2017

Ahojte, som tehotná a 1.x si hľadám gynekológa. Recenzie na tých Petržalských sú rôzne, ale hlavne informácie na nete sú neaktuálne - aj kto kde pracuje aj telefónne čísla. Vie mi niekto prosím poradiť, kto aktuálne robí na gynekológii na Strečnianskej? (chcela som ísť p. Čiernemu, ale on už vraj robí len v Senci; číslo na p. Miliana ma hodilo na súkromnú kliniku Karkalíka ... )
ako študentka si nemôžem dovoliť súkromného lekára.

lenka934
autor
13. feb 2017

alebo ... máte niekto dobrú skúsenosť s nejakým (ideálne Petržalským) gynekológom - nie súkromným?

micka81
13. feb 2017

Ja chodim na Strecniansku k mudr. Böhmerovej. Je na druhom poschodi a som s nou spokojna. Ale je pravda ze som taky "sviatocny" pacient. Ale mam za sebou porod a s jej starostlivostou som bola spokojna...

lenka934
autor
13. feb 2017

@micka81 ženy na ňu píšu skôr negatívne... http://lekar.pluska.sk/674/mudr-ingrid-bohmerov... ale samozrejme, ak nebude iná možnosť.. 😀

ajka123m
13. feb 2017

ja tam chodím do feminatalu (ambulancia dr. Karkalíka) - sedí vedľa dr. Bohmerovej a som max spokojná. Striedajú sa tam traja lekári, ambulancia je pekná, moderná a prístup tiež super.
http://www.feminatal.sk/intro.html

ajka123m
13. feb 2017

@lenka934
ak nie ste tehotná, neplatí sa nič za vyšetrenia. Platila som jedine 30€ na začiatok, čo je za založenie karty. Počas tehotenstva sa platí 60€ za trimester. To je všetko.

lenka934
autor
13. feb 2017

@ajka123m som tehotná práveže a dnes som (omylom) volala do súkromnej ambulancie dr. Karkalíka... sestrička mi povedala, že sa platí 80e za trimester - a to si nemôžem dovoliť. + zrejme 4e za každé objednanie (niekde sa písalo) + 30e na začiatok... ako pre študentku je to pre mňa veľa

ajka123m
13. feb 2017

@lenka934 aha, tak to asi zdvihli, ja som minulý rok platila ešte 60€ za trimester.

sunsflower
20. apr 2017

@ajka123m poplatky sa vo Feminatale už zdvihli, mne sestrička povedala, že sa platí na trimester 100 eur

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre