Kto je najlepší gynekológ v Banskej Bystrici?

milujemkamilka
12. máj 2014

Ahojte žienky... prosim o radu.. my sme sa prestahovali zo Ziliny do Banskej Bystrice s manzelom a hladam tu v BB dobreho gynekologa predtym ked sme tu byvali som chodila ku Klimovej Katarine.. ale pri nej som jedno babatko potratila.. lebo som spinila a ona mi povedala ze to je v poriadku.... a dala mi aj lieky s ktorych som pribrala 25kg... :( ale ked som obvolavala tak Bielik ma plne... nebere aj Tržka, aj Zvara,.... a este jeden.. a vazne neviem ktoreho si vybrat.. :( prosim poradte.. nechcem ist ku Klimovej ale ak nebude ziadny brat novu.. tak asi mi nic ine neostava
Dikyyy

pavuciatko
12. máj 2014

Mudr.Vodecky.je v pohode,ale neviem,ci berie.najlepsie je ist sa opytat osobne,lebo telefony dvihaju len v urcene hodiny.

tanyan
13. máj 2014

Dosť ťažká otázka - každý má iné predstavy a potreby. Ja som z Bystrice a chodím na Sliač - Gynpor.sk - MUDr. Ján Králik a som spokojná. Síce je ťažké sa tam dovolať, ale myslím, že to stojí za to. Doktor je príjemný, sestrička milá, ... Samozrejme, každý niekedy nemá svoj deň, ale vcelku som naozaj spokojná.

kissiska
14. máj 2014

Ja chodím k Mudr. Vodeckému a som spokojná...ráno sa tam určite nedá dovolať, jedine tak okolo 11tej by som skúsila...alebo ráno cca o 8.00 tam ísť...neviem, či berie nové pacientky, treba sa opýtať...ešte nad ním ordinuje doktor Fruhwald, raz som bola u nho na sone a je tiež velmi milý, že vraj výborný odborník, ale tiež si treba zavolať či berie nove pacientky...

jankastubka
14. máj 2014

Ja tiez chodim k vodeckemu ale podla toho, ze sa tam neda dovolat, mam pocit, ze pacientiek maju dost vela. Pri porode som mala Jenca, ten je absolutne super, ale neviem ci ma vlastnu ordinaciu

zuzka121
23. jún 2014

V živote NIE Gynpor Sliač chodila som tam mám velmi zlé skúsenosti. Bola som tehotná sestrička mi dala zlé výsledky triple testu pomýlila si ma sinou pacientkou vraj sú ok po 2 týždnoch sa ukázala pravda musela som isť na predčastné vyvolanie pôrodu v 20 týždni aj doktor Králik neviem čo robil ked si na bábatku nič nevšimol že nieje v poriadku. Sestričkina nápň práce káva, cigaretka, klebety a ohováračky s pacientkami, nedaj bože že zazvoní telefon zruší hovor a klebetí dalej. A doktor všetko s neho ťaháťe ako s chlpatej deky. Trauma na celý život po týchto skúsenostiach. A riešenie súdnou cestou ako mi navrhovali viacerý odborníci nemá cenu to mi moje bábo nevráti.

livia341
23. jún 2014

Ja som tiež chodila k dr.Klimovej,nemožem sa na nu stazovat. Otehotnela som, všetko dobre dopadlo. Po porode som si zmenila dr.Tršku, lebo sestra sa odstahovala mimo BB tak som sla k nemu a či berie pacientky aj teraz to neviem, museli by ste opýtat. A pri porode som mala dr.Jenča odporúčam a škoda, že išiel už do Zv aj s Molitorisom. A či má vlastnú ordináciu vo Zv? to neviem, chvália aj dr.Hunáka sídli na Hornej v BB. skuste sa opýtať.

kajka82
30. júl 2014

Urcite nie Fruhwalda...arogantny sedliak....

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
certiskom
21. nov 2014

Ja mam Vodeckeho a pocas tehotenstva som bola z neho maximalne sklamana a pri porode mi Trska povedal, ze berie nove pacientky, tak chcem ist ku nemu. Ku Vodeckemu sa neda dovolat, je to hotova katastrofa a tehotenstvo mi akurat tak zneprijemnil.

ikaika
24. nov 2016

@certiskom ja detto. Si u Trsku spokojna? Su u neho dlhe lehoty na vysetrenie?

certiskom
9. dec 2016

Ahoj. Tak tam som cakala aj v tehu pravidelne 2 hodky, ale kedze je fakt dobry, nevadilo mi to 🙂 A objednavaju tak o 3 mes....

terez26
9. dec 2016

Mudr.Kamodova;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre