Kto chodí k MUDr. Toporcerovej v Košiciach?

jarkaat
28. máj 2012

Ahojte babenky chodi niektora k dr.Toporcerovej?my sme prave zacali a tak by som chcela pocut nejake ohlasy. 🙂 dufam ze sa niekto najde

cukor
30. máj 2012

..ja som k nej chodila....a aj vdaka nej máme bábo.no bola to dlhá cesta,treba byt velmi trpezlivý .je dost vytažená,predsa má aj sluzby v nemocnici ale ja na nu nemôžem povedat jedno zlé slovo.bola som 2x na ivf,2x na et a 8x na iui......dva krát som potratila a vysiel nám dokopy az 12 pokus.

jarkaat
autor
30. máj 2012

Jej tak to gratulujem to bola ale poriadne dlha doba co?

kalista32
29. máj 2013

Ja chcem isť na druhý pokus IVF žiadosť už mám schválenú ja som s ňou spokojná je šikovná .

darka2001
29. máj 2013

Aj my sme k nej chodili,ale po 7 pokusoch iui,ivf a ket sme to u nej vzdali,vecne cakanie,nikdy nemala cas,je strasne rozlietana a vytažena.Vybavenie amb nic moc,ale ak to chcete mat co najlacnejšie tak je to o.k,inak ako človek je zlata,ale vybavenie a pristup som vedela ohodnotit až ked sme navstivili sukr kliniku.

katy2
29. máj 2013

Uz pracuje v SPLNe na Masarykovej - v sukromnom CAR ....

renatka.manakova
30. jún 2013

Ja k nej chodim a vdaka nej cakame babetko som maximalne spokojna je uzasna🙂 😉

adman
8. júl 2013

Tak to máte šťastie, ja som pri nej potratila v r. 2007. Neurobila všetky vyšetrenia mne a manželovi - pričom stačilo mu preliečiť zápaly na atb. a podporiť prírodnými liekmi prostatu. Mne trebalo ísť na kúpeľné liečenie. Po jej IVF som mala navyše aj ja ženské problémy vyše 4 rokov. Asi sa vtedy ešte len na nás učila a lákala to. Potom po 7 rokoch modlitieb v r. 2011 som spontánne otehotnela, porodila dcérku, aj keď ona tvrdila, že to nie je možné a jediná možnosť je IVF!!!

adman
28. aug 2013

kalista32
Podarilo sa ti otehotnnieť u Toporcerovej???
Neviem aký vážny máš zdravotný problém a čo všetko si prekonala, ale najprv ako skúsiš IVF zas, skúsila to čo my - si ísť na kúpeľné liečenie napríklad na Sliač tam je najlepšia voda v europe (poukaz ti vypíše tvoj gynďak) a mužovi dať papať Mioprost (to je na prekrvenie prostaty) a obaja Uromax proti zápalom na močové cesty - nebudem ti popisovať všetky aleternatívne produkty k týmto liekom aj tak ich nájdeš na nete... + multivitamíny Zinkosel - muž, ty + muž rybí olej s epa+dha napr. od Medfarmy, je lacný a to je dobré pre bábo, keď otehotneješ + Calibrum Babyplan (podľa mojich zistení je najlacnejší, lebo je slovenský a najlepšie vyvážený)- tie liečivá nezaberajú hneď! ale sú potrebné brať dlhodobo aj rok (my sme ich brali asi aj dlhšie. Na liečení v Sliači mi sestričky povedali - o 3 mesiace otehotnejete, nebojte sa (ja im neverila ani slova)- otehotnela som o 4 mesiace po 7 rokoch... A muža pošli ku Hrivňakovi do KE - je drahy, keď ideš ku nemu na súkromnú ambulanciu, ale keď ideš do Šace tam sa čaka aj 3 mesiace...

A teraz ak nie si tehotná a vyslovene na tom nezávisíš!!!...
Ja viem, že sa ti zdá nelogické vysadiť hormóny, ale to skús - poriadne sa od nich očisti - Teraz je leto iď dakde na dedinu na dajaku zahradu a papaj co pridze- hrušky, jabka, šlivky, domace vajca a kury zajace... Oddychuj! Špi, spi, .... zapomni na šicko co chceš.

A ked veriš aspoň kusek v Boha opakuj: Bože do tvojich ruk vkladam svojho ducha a darujem ti svoje obavy, nemohúcnosť, slabosť, strach. Zober si ich a už ich nechcem. Bože ja ti ich darujem! Pošli svojho ducha a daruj mi svoju radosť.Pošli svojho ducha a všetko bude stvorené.

My s manželom sme toto urobili napriek tomu, že do nás chceli prať doktore hormony a ine bludy. (a aj teho do nás naprali) Nikto nám to síce neodporučil, ale iba nám to endokrinolog nezakázal - podľa hesla - veď to nepoškodí. Máme od Boha kočicu po 8 rokoch... už bude mať 1ročok.
Boh nám dal prírodu a z nej lieky. Hľadaj ich so svojimi inštinktami. A Duch Sväty ťa bude viesť.
My rodina sa za Vas pomodlime. ked chceš pošlem ti maila.

adman
28. aug 2013

IVF su vyhodene peňeži a obróvske utrpenie

adman
28. aug 2013

kalista32 choď hlavne na liečenie - a zober i muža - bude to pre Vás dovolenka...

nelynka
29. aug 2013

@adman clovek chce vyskusat vsetky moznosti..ja mam zasebou 5 potratov aj prirodzenych aj po ivf a nikto na pricinu neprisiel.. a ani pan boh nam nepomohol a ano ziadne pripravky ktore si vyssie uviedla aj ked sme sa nimi dopovali z rokov..
mudr hrivnak nam tiez nepomohol, prave naopak poslal nas rovno na ivf...
a mimochodom v saci neordinuje od januara 2012..
A jeho sikromna prax uz ide cez poistovne od tohto roka..

mne hormony nevadia a myslim ze ani zenam ktore do ivf inak by sa na to asi nedali, nie ?
Ja osobne keby som na to mala idem hned do dalsieho ivf, no bohizial sa momentalne neda... snad coskoro a chystam sa prave k toporcerovej..
ked clovek potrati pricina sa niekedy najst nemusi..je to len a len priroda a za to uz clovek nemoze..

adman
29. aug 2013

ach jóóóóóó- ty si to prečítala tak sory...

adman
29. aug 2013

Ja to chápem prešla som si kopou doktorských experimentov, ale pokoj a očista od chem. svinstiev je naj!
Zabudni, že dačo chceš! Vyrovnaj sa zo svojim stavom. Sväť manželstvo naplno - to je Boží dar, ktorý máš teraz. Nerieš čo by mohlo byť keby. Môj dedo hovoril - keby bulo keby, buli by sme v nebi.
Netlač Boha do kúta - On nie je stroj ani myš! Dieťa je Boží dar a On ti ho daruje až vtedy, keď budeš na to pripravená - po všetkých stránkach.
Ak chceš popíšem s tebou viac, ale příšte. Konečne sa môžem okúpať po paru dňoch - malá zaspinkala. 🙂

kalista32
30. aug 2013

@adman ahojko moja ja som hlboko veriaca a myslím si , že to nieje žiaden smrteľný hriech keď chceme využiť pomoc medecíny aj v tomto smere a myslím si že nemáš ani šajnu čo prežíva každá žena so svojím partnerom keď sa to počatie nie a nie podariť a keby boli také špeciálne liečenia ,ktoré pravdepodobne máš na mysli tak by nemuseli otvárať žiadne centrá asistovanej reprodukcie . ďakujem ti za prejavený záujem ja sa modlím 🙂 a aby som nezabudla pán boško by nevymyslel AR a koľkým pánboško požehnal práve v CAR papa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre