ahojte, prosim vas o radu, neviem sa rozhodnut ci rodit na antolskej alebo na kramaroch, pripadne skusenosti z porodnice ako aj z oddelenia sestonedelia. dakujem.
3x antolska a sla by som zas (ak by som NEDAJBOZE zas musela) 😀
jej dakujem zatial baby.
@dai pri poslednom pobyte nemozem skoro nic zle povedat na sestry - ci detske ci dospelacke. vzdy sa snazili poradit, pomoct (teda spolubyvajucej - mna z daleka obchadzali, ze vsak tretorodicka...), tak klasika kupanie v case spanku dietata - to ano, ale ozaj boli mile - niektore viac, niektore menej, ale zlepsuju sa v privetivosti 😀
a tam su take tie boxy porodne ze? nebolo to moc nesukromne, resp nepoculi ste tam v bolesiach rodit aj ine mamicky? ake ste mali pocity?
@kesa joj... tak to pocut je🙂 ked ja som bola tak len plachty boli, ale stacit to staci podla mna...mozes si zobrat aj nadstandard box ale moj porodnik mi to neodporucil kvoli posteli - ze je pohodlna pre maminu ale pre lekara uz menej - ja som v tomto asi divna oproti inym matkam, ale teda ja chcem spravit vsetko pre bezpecnost a zdravie dietata - ten porod uz nejak prezijem😉
a k pocitom - mne osobne to nevadilo, chvilami som bola rada ze v tom nie som sama a chvilami ked uz som mala velke bolesti mi bolo vsetko jedno😀
@kesa 2x som rodila na klasickom boxe - oddelene murom a vpredu plachtou. vyhoda je, ze su tam hned PA oproti, takze ta maju pod dohladom. susedky jasne pocujes, ale nevadi to -aspon mne nie.
treti krat ma dali na nadstandard aj ked som ho nemala zaplateny a ani natresk nebol. vyhoda je fakt sukromie a kupelna/wc (vyuzil muz, ja nie), ale kedze som poprosila aby mi nechali otvorene dvere, tak som tak ci tak pocula vsetko z boxu klasickeho.
pocity? co ti ja viem - chvilami mi bolo jedno co tam kto robi, hlavne ked uz mas fakt bolesti, ale aj sme si vypoculi porod a v duchu gratulovali mamine a boli vdacni, ze uz konecne stichla 😀 neviem, toto som nejak neriesila - ja som pocula ju, ona mna ...
3krat som rodila na Antolskej,naposledy teraz 14.8.....nepoviem jedine krive slovo. Prvu dceru mi odrodila mudr.Niznanska s mudr.Korbelom. Syna v r.2012 mudr.Filkaszova a vtedy som povedala,ze az by som isla rodit este raz,jednoznacne ju chcem k porodu. Aj tak bolo. Maximka mi odrodila tiez ona,bola mi obrovskou oporou. Mlada uuuuzastna ludska lekarka,nedam na nu dopustit....na novorodeneckom nemam najmensiu vyhradu,fakt sestricky aj lekari VZDY ochotni poradit a pomoct...este podotknem,moj prostredny syn sa narodil s vrodenou srdcovou vadou,o ktorej sme netusili...prisiel pri beznej vizite na nu primar Divinec...islo fakt o par hodin. Nebyt jeho, Alexko tu dnes nie je....za mna svojou odbornostou aj pristupom jednoznacne Antolska,nedam dopustit
1x antolska a 1x kramare....volila by som kramare aj ked k mudr Tokolyovej nie - kamoska zas na nu neda dopustit, je svojska
Ja som tam lezala aj na rizikovom....odbirnost, personal a vynikajuci tim novorodeneckych doktorov ....priestory otrasne, ale to nie je nic nove
Rodila som v maji na antolskej, kde,som az do porodu spolu 80 dni lezala na rizikovom...ci uz na na 5 poschodi, ci na novorodeneckom,vsade,som citila vysoku odbornost a vsetci boli mili a ochotni...odporucam!!! K
Jasne sem tam sa najde niekto neprojemny, ale to je uplne vsade a vsetci sme len ludia, mozno ta osoba akurat nemala svoj den
dievcata dakujem vam pekne za rady.
Ahojte baby, rodila som u dr filkaszovej - vinceovej, svoju dcérku, je po materskej, ale ma ambulanciu, ešte ju hľadáte?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@kesa ja tiež mam termin v oktobri a za mna urcite Antolska.