Ahojte babulky. Moj priatel chce byt pri porode na Kramaroch. Je nutne absolvovat predporodny kurz alebo nieco obdobne? Jedna kamoska co rodila pred dvomi rokmi tvrdi ze iba tesne pred porodom jej partner podpisal nejaky papier a druha ze je to nutne. Tak mam fakt chaos ci je to nutne alebo ste niektora tiez mali porod s partnerom bez nejakeho kurzu? Dakujem😊
ja som rodila 2x na Kramaroch, a ziadny kurz ani nic podobne, len sme zaplatili,a to az tesne pred porodom, uz rovno hore v porodnici
Ani my sme nepotrebovali žiadny kurz
Dakujem kocky 😊. Uz som kludnejsia lebo priatel nema moc casu momentalne behat pondelky po kurzoch. 😊
Mne sa zda ze je tam potrebne nejake info stretko predtym, neni to zrovna kurz. Neviem presne, skus sa este opytat v skupine porodnica kramare.
Ja som rodila na Kramároch pred tromi mesiacmi, partner len zaplatil 30 eur a to je všetko, bol pri mne, no len 10 minút :D tak nech príde radšej skôr, môjho ešte poslali to zaplatiť,musel utekať na 2 poschodie, takmer nestihol pôrod
@nyteshade no super 😄 Vcera mi kamoska hovorila ze minule dosli navleky na nohy tak tiez nejaky otecko si ich musel ist kupit dole do lekarne a tiez to len tak tak stihol
Ahojte 😊. Takze nieje potrebne. 25.1 sme sa narodili a otecko bol pri porode bez predporodnej pripravy. A dokonca sme ani nic neplatili😁.
@larra111 tak gratulujem, dufam ze prebehlo vsetko ok 🙂 A ako bonus usetrene peniaze :D
Epiduralka na Kramaroch
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som rodila pred 2,5 rokom a ziadny kurz ani ine podobne hovadiny, prisiel a bolo a nepamatam si zeby podpisoval papier mozno ano a len sme platili 30€ za partner pri porode ale rodila som v kosiciach no myslim ze system je vsade rovnaky v kazdej nemocke no ked pojdes do nemocky na poradnu skus sa opytat ako to fynguje mozno sa nieco zmenilo