AKY MATE NAZOR NA NEMOCNICU KOSICE -saca kto tu rodil?
lezala som viac krat v nemocnici, aj rodila som, tiez ako mirka pisala, velka spokojnost 🙂
ja som tam bola a tiez som bola pomerne spokojna. Akurat v otazkach laktacie a dojcenia babatka by sa mohli zjednotit a vylepsit spolupracu.
Rodila som v Saci pred piatimi mesiacmi a maximalna spokojnost uplne so vsetkym 🙂 Ak potrebujes vediet nieco konkretnejsie, pytaj sa tu, tema je aktivna a stale ti niekto odpovie : https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-kosice-saca-rodili-ste-tu-niektora/
aj ja som rodila u doktora Juhasza, a po 6.tyzdnoch zo mna vypadol tampon, ktory vo mne zabudli. Ale myslim, ze stat sa to moze kdekolvek. Inak co sa tyka izby trosku som si priplatila a bola sa veeeeeeeeeeeelmi spokojna.
Ja som tam rodila pred dvoma mesiacmi a keď budem niekedy čakať druhé určite tam pôjdem zas. Maximálna spokojnosť, čo sa starostlivosti, prístupu izieb, lekárov, sestriečiek a vôbec čo savšetkého týka. 🙂 nemám žiadne výhrady 🙂
maximalna spokojnost
Ahojte, chcem sa opýtať kedy ste tam začali chodiť do poradne. Chcela by som nadštandardnú izbu, treba si ju objednať dopredu?? dakujem
ja som tam rodila pred 4 mesiacmi. nemala som nadstandard ale aj tak som bola spokojna. proste vtedy neboli volne a musite brat co je. ale som rada ze som bola na trojke, boli sme tam super kolektiv a jedna druhej postrazila babo ked sa islo na ranajky a tak. takze v pohode. rodila som pri nejakom mladom, ani neviem ako sa volal, ale bol v pohode a sestricky tiez, nemozem nic zle povedat. 🙂 🙂 🙂 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som rodila a bola som velmi spokojna so vsetkym,a mala som vybaveneho doktora Dosedlu,vyyybornyyy 🙂 keby si chcela vediet nieco konkretne kludne sa pytaj IP..ale takato tema tu uz je ,a hoodne vela stranova 🙂