Koľko stojí Epidurálka a otec pri pôrode vo Zvolene?

dominika_79
12. feb 2020

ahojte, neviete ako to je tento rok s poplatkami za Epi a otca pri pôrode vo Zvolene?

sara07
12. feb 2020

maju web stránku nemocnica aj zverejneny cennik

dominika_79
autor
13. feb 2020

@sara07 neviem to nikde nájsť

asinedd
13. feb 2020

30 eur poplatok, otec pri porode, za epi savtusim neplati

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sara07
13. feb 2020

pripadne maju recepciu kde ti to presne povediat, stači zavolat

dominika_79
autor
13. feb 2020

@sonnenshein no pekne to idem asi rodiť do BB radšej

dominika_79
autor
13. feb 2020

@asinedd no a v cenníku to majú inak

elzus
13. feb 2020

@dominika_79 otec pri porode 30€ epi 120€ je to sukromna nemocnica plati sa

dominika_79
autor
14. feb 2020

@elzus no tak to normálne zvažujem že idem porodiť do BB

elzus
14. feb 2020

@dominika_79 kamaratka tam rodila v bb a bola spokojna ja som z bb a sla som do zv aj kvoli cisarkym v bb stym dako maju problem🤷 a navnadila ma aj kamoska co rodila v zv ze je tam super izby nove a zasa maju v zv aj rajsky plyn a super personal zvladla som to aj bez. A kamaratka vravela ze nech chodim na pasy do bb a uvidim.kto tam bude ma.vysetrivat a nech sa rozhodnem ci bb a ci zv ale sla som rovno do zv bola som tak nastavema

dominika_79
autor
14. feb 2020

@elzus a za rajský plyn sa neplatí v ZV?

elzus
14. feb 2020

@dominika_79 nie ten je zadarmo

dominika_79
autor
15. feb 2020

@elzus a ten dávajú kedy? a pomáha?

elzus
15. feb 2020

@dominika_79 no mne dako nepomohol bolo my skor divne z neho a sestricka mi ho sama.ponukla

0laracroft0
15. feb 2020

Dámy, bola som v ZV nemocnici nedávno na predporodnom kurze. Je súkromná.
Otec/iná osoba pri pôrode: 31€
Rajský plyn: 33€
Epi: 130€
Nadštandardná izba: 25€/noc

dominika_79
autor
15. feb 2020

@elzus takže ti to proti bolesti nepomohlo?

dominika_79
autor
15. feb 2020

@0laracroft0 fúha no pekne

elzus
15. feb 2020

@dominika_79 neplatila som za rajsky tak som prekvapena ze spoplatnili ale rodila som 8/2018 nie nepomohlo bolest som.citila rovnaku len sa mi tocila hlava s toho a napinalo ma.ale citala som diskusie kde to babam.pomohlo a boli spokojne a mozno zalezalo ako som dychala ten plyn neviem 😊

dominika_79
autor
15. feb 2020

@elzus no ja to možno skúsim bez ničoho len pretrpieť.... skúsim teplú sprchu, fit loptu alebo prechádzanie uvidím

elzus
15. feb 2020

@dominika_79 tepla voda mne pomahala bola som v sprche skoro cely cas a na krize mi priatel sprchu daval ale maju tam aj fitloptu cize dost moznosti

dominika_79
autor
15. feb 2020

@elzus no uvidím.... niako si hadam poradím veď je to druhý krát.... len pri prvom som nestihla zavolať priateľa ku pôrodu lebo sa to zbehlo náhle a v noci.... tak viete mi niekto povedať kedy môže počas pôrodu so mnou byť priateľ a kedy nemôže..... a kde môže so mnou byť a kde ho nepustia? len ak sa dá tak skúsenosti s pôrodnicou vo Zvolene 🙂

elzus
15. feb 2020

@dominika_79 moj bol somnou od zaciatku ked sme prisli cakal vonku kym ma vysetria ci ide byt porod a celych 8 hodin bol somnou az do konca poxas sitia sa siel najest a potom bol opat somnou kym ma nedali na izbu a siel domov a to bolo dakych pol 19

dominika_79
autor
15. feb 2020

@elzus aha tak to je super potom 🙂

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre