ahojte, neviete ako to je tento rok s poplatkami za Epi a otca pri pôrode vo Zvolene?
@sara07 neviem to nikde nájsť
30 eur poplatok, otec pri porode, za epi savtusim neplati
pripadne maju recepciu kde ti to presne povediat, stači zavolat
@sonnenshein no pekne to idem asi rodiť do BB radšej
@asinedd no a v cenníku to majú inak
@dominika_79 otec pri porode 30€ epi 120€ je to sukromna nemocnica plati sa
@elzus no tak to normálne zvažujem že idem porodiť do BB
@dominika_79 kamaratka tam rodila v bb a bola spokojna ja som z bb a sla som do zv aj kvoli cisarkym v bb stym dako maju problem🤷 a navnadila ma aj kamoska co rodila v zv ze je tam super izby nove a zasa maju v zv aj rajsky plyn a super personal zvladla som to aj bez. A kamaratka vravela ze nech chodim na pasy do bb a uvidim.kto tam bude ma.vysetrivat a nech sa rozhodnem ci bb a ci zv ale sla som rovno do zv bola som tak nastavema
@elzus a za rajský plyn sa neplatí v ZV?
@dominika_79 nie ten je zadarmo
@elzus a ten dávajú kedy? a pomáha?
@dominika_79 no mne dako nepomohol bolo my skor divne z neho a sestricka mi ho sama.ponukla
Dámy, bola som v ZV nemocnici nedávno na predporodnom kurze. Je súkromná.
Otec/iná osoba pri pôrode: 31€
Rajský plyn: 33€
Epi: 130€
Nadštandardná izba: 25€/noc
@elzus takže ti to proti bolesti nepomohlo?
@0laracroft0 fúha no pekne
@dominika_79 neplatila som za rajsky tak som prekvapena ze spoplatnili ale rodila som 8/2018 nie nepomohlo bolest som.citila rovnaku len sa mi tocila hlava s toho a napinalo ma.ale citala som diskusie kde to babam.pomohlo a boli spokojne a mozno zalezalo ako som dychala ten plyn neviem 😊
@elzus no ja to možno skúsim bez ničoho len pretrpieť.... skúsim teplú sprchu, fit loptu alebo prechádzanie uvidím
@dominika_79 tepla voda mne pomahala bola som v sprche skoro cely cas a na krize mi priatel sprchu daval ale maju tam aj fitloptu cize dost moznosti
@elzus no uvidím.... niako si hadam poradím veď je to druhý krát.... len pri prvom som nestihla zavolať priateľa ku pôrodu lebo sa to zbehlo náhle a v noci.... tak viete mi niekto povedať kedy môže počas pôrodu so mnou byť priateľ a kedy nemôže..... a kde môže so mnou byť a kde ho nepustia? len ak sa dá tak skúsenosti s pôrodnicou vo Zvolene 🙂
@dominika_79 moj bol somnou od zaciatku ked sme prisli cakal vonku kym ma vysetria ci ide byt porod a celych 8 hodin bol somnou az do konca poxas sitia sa siel najest a potom bol opat somnou kym ma nedali na izbu a siel domov a to bolo dakych pol 19
@elzus aha tak to je super potom 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
maju web stránku nemocnica aj zverejneny cennik