Koho ste si zazmluvnili na Kramároch?

melesmeles
1. apr 2015

Ahojte maminky. Zaujimalo by ma koho ste mali zazmluvneneho na Kramaroch. Prvy porod mi skoncil sekciou. Druhy by som mala rada prirodzeny. Koho by ste mi odporucili? S kym ste boli spokojne? Dakujem 🙂

stepanka274
1. apr 2015

Ja som rodila na kramaroch pred 8 rokmi, nemala som nikoho lebo mala sa narodila soro 3 tyzdne skor tak som nestihla. Rodila som medzi sviatkami 28.12. Vela dr.malo dovolenku, ale porodov bolo dost a vsetci lekari aj petsonal velmi prijemny. Moc som ti neporadila ale ja kramare odporucam lebo navsteva moze prist kedykolvek, dokonca sme boli vsetci malu kupat, ja som bola spokojna.

melesmeles
autor
2. apr 2015

@stepanka274 Dakujem za odpoved 🙂

luckymummy
2. apr 2015

@melesmeles Nikoho som si nezazmluvňovala, všade som čítala, že všetci doktori na Kramároch sú výborní 🙂 A ani nebolo treba, odrodila ma mladá doktorka, ani neviem jej meno. Pôrod bol prirodzený, bez nástrihu, bábätko som mala pri sebe takmer 2 hodinky na sále, všetko bez toho, aby som o to musela zvlášť žiadať 😉 A bolo to pred vyše rokom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre