Ahojte maminky. Zaujimalo by ma koho ste mali zazmluvneneho na Kramaroch. Prvy porod mi skoncil sekciou. Druhy by som mala rada prirodzeny. Koho by ste mi odporucili? S kym ste boli spokojne? Dakujem 🙂
@stepanka274 Dakujem za odpoved 🙂
@melesmeles Nikoho som si nezazmluvňovala, všade som čítala, že všetci doktori na Kramároch sú výborní 🙂 A ani nebolo treba, odrodila ma mladá doktorka, ani neviem jej meno. Pôrod bol prirodzený, bez nástrihu, bábätko som mala pri sebe takmer 2 hodinky na sále, všetko bez toho, aby som o to musela zvlášť žiadať 😉 A bolo to pred vyše rokom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som rodila na kramaroch pred 8 rokmi, nemala som nikoho lebo mala sa narodila soro 3 tyzdne skor tak som nestihla. Rodila som medzi sviatkami 28.12. Vela dr.malo dovolenku, ale porodov bolo dost a vsetci lekari aj petsonal velmi prijemny. Moc som ti neporadila ale ja kramare odporucam lebo navsteva moze prist kedykolvek, dokonca sme boli vsetci malu kupat, ja som bola spokojna.