Ahojte baby, kedy ste sa balili do pôrodnice? Ja som v 36tt.
@aninkaninka Už môžete. 😉
@asia83 ďakujem, no nemusím ešte brat so sebou teda baliť veci pre malú, tie môžu byť zbalené doma?
@renatka1985 takže si kľudne môžem baliť veci 😁
@aninkaninka ako to myslite?
@aninkaninka Zbalte si vsetko aj pre malu. To pre malu do tasky zvlast a to majte doma pripravene. Niekto vam to donesie ked budete z porodnice odchadzat. Ak mate na mysli veci v ktorych babatko odide. Ak chcete mat tam cely cas nieco svoje pre babatko v klude aj prvy den bez toho vydrzi kym vam to prinesu. Ale vy by ste mala byt uz zbalena a mat to vsade ked idete aj v kufri auta pripravene. Aspon s jednym balickom plienok pre malu k tomu.
@aninkaninka už som bola pobalena 😂 jedna taška moje veci a druha pre bábätko ktorú som mala nachystanu v detskej izbe a manžel mi ju doniesol keď sme išli domov.
@aninkaninka ja uz som bola zbalena, lebo mi dr povedala že uz je mala nízko a chce ísť von! Nakoniec mi dala nejaké tabletky a vydržali sme až do terminu
Mala som veci len pre seba zbalene, pre malú som mala veci nachystane doma v taske,to mi muž doniesol,keď sme odchádzali z porodnice
Pre malú som mala.akurát plienky, masticku na ritku a vlhcene obrusky, mala to pôrodnica na stránke,aby sme to doniesli
@aninkaninka jasneee, ak mas potrebu, tak bal! 🙂
Už sa kľudne zbal, na mna posledné 4 týždne prišiel taký útlm, začala som vracavat(brucho mensie a dieťa 4 kilové, takze mi tlačilo na zaludok), že to už som nič nezvladala robit a chystat. A oblecko pre dceru som brala so sebou vo vakuovom vreci, čiže naň prach nepadal a nezabralo veľa miesta.. a zober si radšej dve sady, mne sa precikala, kým došiel pre nás tato😂😂😂
ja som v tomto divna a porod netrva 5 minut zeby som stresovala, pri prvom porode som sa pobalila ked som skoro tyzden prenasala a odisla mi zatka tak som vedela ze uz ma nechaju v nemocnici....teraz koncim 36tt a od 28tt som rizikova ze hrozi predcasny porod a ani nakupene vsetko nemam...ved keby nieco vlozky poporodne mam, pyzama, prezuvky, oblecenie a hygienu vezmem z policky a zvysok dokupi manzel ci mama a prinesu...prvu som rodila cez 20 hodin a aj keby to teraz malo byt kratsie ci sekcia nemocnicu mam do 5 minut autom a vsetko potrebne pre babatko davaju rovno na oddeleni...pre mna je skor hlavne ze doma uz mam nachystane veci pre malu aby potom nemuseli za mna doma prat, zehlit, skladat, stavat postielku, kocik, autosedacku a pod.
Nuz vo fiktivnom 36tt som mala uz doma 2 týždňoveho syna tak co na to povedat. Teraz som sa teda zbalila uz v 31tt
@aninkaninka Aj veci pre dieťa treba. Pre istotu. Čiapočku, nejaké body, to stačí.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som mala vsetky veci nakupene uz v 35tt, a zbalila som sa kratko potom.