Ahojte baby,kedy púšťajú z porodnice? Moja malička tu ostáva v inkubátore. Porodila som stredu o 11:55 zajtra by ma mali pustiť však? 🙂 Prosim vás nie každa vie prečo musim domov tak to vynechajte 🙏 Rodila som prirodzene bez nastrihu bez zašívania a som uplne fiit 🙂
No a prečo nepodpíšeš ten reverz ako si včera riešila?
@janai1 akurát som to chcela napísať
ja som bola v takom stave, že som mohla po pôrode rovno zliezť z lehátka a odísť domov po svojich. vôbec nič mi nebolo mala som úsmev od ucha k uchu. tiež som rodila bez oblbovákov....nepustili ma a na reverz nechceli ani počuť.
a pritom vedeli že mám doma malé deti...
@deti95060810 a kolko ste boli v nemocnici?
mne to vysvetľovali že musím byť v nemocnici 4*24 hod.
dokonca moje posledné 2 deti sa narodili poobede t. j. 12.40 a 14.40 hod a to sa bralo ako ďalší deň. a tak som sa hádala a ma pustili ale až poobede o 13h. a pri ďalšej o 15h. inak by to bolo na ďalší deň ráno
Po 3 dnoch,teda mna tak pustali. Dlhsie son ostala len kvoli detom. :D
Počula už niektorá z vás o ambulantnom pôrode? Nemocnica nie je väzenie.
Tiez nechapem preco sa zeny po porode dostanu na tri dni do" vazenia." Ked v zahranici pustia zenu do 12- 24 hodin domov. A su to " bohate" krajiny. Mozno by bolo v zdravotnictve viac € keby ostali iba tie ktore musia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
u nas 72 hodin od porodu, ak nie su komplikacie, porodila som pondelok poobede a pustili ma v piatok