Kedy púšťajú domov z pôrodnice?

radkaxx
11. nov 2022

Ahojte baby,kedy púšťajú z porodnice? Moja malička tu ostáva v inkubátore. Porodila som stredu o 11:55 zajtra by ma mali pustiť však? 🙂 Prosim vás nie každa vie prečo musim domov tak to vynechajte 🙏 Rodila som prirodzene bez nastrihu bez zašívania a som uplne fiit 🙂

petamich
11. nov 2022

u nas 72 hodin od porodu, ak nie su komplikacie, porodila som pondelok poobede a pustili ma v piatok

radkaxx
autor
11. nov 2022

@petamich takže je nádej žeby ma zajtra pustili🙈 Ja nemam žiadne komplikácie🙂

janai1
11. nov 2022

No a prečo nepodpíšeš ten reverz ako si včera riešila?

nikamia8316
11. nov 2022

@janai1 akurát som to chcela napísať

radkaxx
autor
11. nov 2022

@janai1 tak lebo je to zbytočné kedže zvyknú po 3dňoch púštať. Ak by ma nepustia zajtra tak vtedy ho chcem podpísať 🙂

deti95060810
11. nov 2022

ja som bola v takom stave, že som mohla po pôrode rovno zliezť z lehátka a odísť domov po svojich. vôbec nič mi nebolo mala som úsmev od ucha k uchu. tiež som rodila bez oblbovákov....nepustili ma a na reverz nechceli ani počuť.
a pritom vedeli že mám doma malé deti...

radkaxx
autor
11. nov 2022

@deti95060810 a kolko ste boli v nemocnici?

petamich
11. nov 2022

@radkaxx ak u vas prepustaju cez vikend, tak zrejme hej ale netusim ake maju standardy, moze to byt ine, mozno ta tam drzia kvoli tomu, ze male je v inkubatore, dnes na vizite si sa nespytala, ze kedy?

radkaxx
autor
11. nov 2022

@petamich pýtala som sa či by som zajtra mohla isť domov,a povedala že uvidim rano na vizite čo povie doktorka ako to zhodnoti ona

petamich
11. nov 2022

@radkaxx no tak uvidis rano na vizite 🙂 a tym padom je uplne jedno kedy pustili nas ale ked nemas ziadne komplikacie ako vravis, tak nevidim ja osobne (ale som laik) dovod preco by ta tam chceli mat

deti95060810
11. nov 2022

mne to vysvetľovali že musím byť v nemocnici 4*24 hod.
dokonca moje posledné 2 deti sa narodili poobede t. j. 12.40 a 14.40 hod a to sa bralo ako ďalší deň. a tak som sa hádala a ma pustili ale až poobede o 13h. a pri ďalšej o 15h. inak by to bolo na ďalší deň ráno

ivangeline
11. nov 2022

Po 3 dnoch,teda mna tak pustali. Dlhsie son ostala len kvoli detom. :D

mamamasama
11. nov 2022

Počula už niektorá z vás o ambulantnom pôrode? Nemocnica nie je väzenie.

zuzinka888
11. nov 2022

Tiez nechapem preco sa zeny po porode dostanu na tri dni do" vazenia." Ked v zahranici pustia zenu do 12- 24 hodin domov. A su to " bohate" krajiny. Mozno by bolo v zdravotnictve viac € keby ostali iba tie ktore musia.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre