Kedy na 2. sono nožičiek v Bojniciach?

kikimon88
24. feb 2020

Dobrý večer, prosím vás po akom čase sa chodí na sono nožičkiek na druhý krát? Prvý krát sme boli cca 2 týždne po prepustení z nemocnice, to bolo 12.2. Teraz mám ísť až 12.5. Nie je to nejak ďaleko od seba? Nechodí sa po 4 týždňoch? Nezdá sa mi to... Ďakujem 😊

romanka_369
24. feb 2020

@kikimon88 my sme boli tiez tusim 12.2. a mame ist na kontrolu po 6 tyzdnoch..tak neviem..zo starsim som chodila tusim raz za mesiac..ale teda v Nitre🙂

kikimon88
autor
24. feb 2020

@romanka_369 toto sú 3 mesiace a to sa mi zdá veľa...balila ste na široko? Ak áno, ako dlho prosím vás?

romanka_369
24. feb 2020

@kikimon88 zda sa mi ze je to dost velky casovy rozdiel.. Prveho nie.. Teraz malu balim a to mam ist o tych 6 tyzdnov na kontrolu.. Svagrina balila tiez malu na siroko do 3 mesiacov.. My mame teraz mesiac..vy balite na siroko.?

kikimon88
autor
24. feb 2020

@romanka_369 veď aj mne...a v poriadku bol ten prvý keď ste nebalila? Ja áno, len dnes som bola u pediatričky a tá mi povedala že už netreba. Tak teraz neviem... A keď mi písala sprievodný list tak som si všimla dátum 12.5. a nejde mi to do hlavy, že prečo až tak neskoro. Mne sa zdá, že by som mala ísť po 4 týždňoch od toho 12.2.

romanka_369
25. feb 2020

@kikimon88 ano v poriadku bol aj je ked som ho nebalila..ortoped povedal ze to ma dobre tak netreba.. Mozno ked nebalite na siroko tak je to v poriadku a preto netreba ist tak skoro na kontrolu..tazko povedat..

kikimon88
autor
25. feb 2020

@romanka_369 možno. Musím sa nato spýtať ešte raz. Ďakujem vám pekne za odpoveď 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre