Dobry den som v 26tt a chcem sa opytat kedy je vhodny cas ist oslovit porodnika, kedze moja gynekologicka nie je aj porodnik tak kedy treba ist. A ako to funguje, normalne oslovit a potom co zazmluvnuje sa to nejako alebo plati sa pri tom hned alebo po porode? Skutocne neviem. Dakujem za rady
@valeria1920 mesiac pred pôrodom si vyberieš pôrodnicu v ktorej chceš rodiť a už chodíš na poradňu každý týždeň tam po prípade oslovis aj dr ktorého si vyberieš pre pôrod a ten ti bude robiť poradne.Zamluvnit sa neoplatí to radšej dať jemu niečo do vrecka a odrodi tá keď bude mat službu.
Ja som bola tiež v siedmom mesiaci si dohodnúť pôrodníka
A uz mas aj nejakeho vybraneho?
@pelian takze staci v 7. mesiaci?
ja som to nechala na nahodu Nehladala som nikoho co z toho ked som aj tak nikoho nepoznala a podla mna zbytocne vyhodene peniaze.
Nie je nutné hľadať nejakého pôrodníka, podľa mňa sú to zbytočné výdavky navyše, ktoré sa dajú využiť aj lepšie 😉
Ja som si pri synovi nezazmluvnila porodnika a bola to chyba! Rodila ma mlada dr., ktora to nezvladla a kym nasli skuseneho kolegu, skoncilo to akutnou sekciou, syn skoro neprezil. A to som rodila vo fakultnej nemocnici v krajskom meste, nie v malej kde nemaju dost skusenosti.
Ak ide porod hladko,je to mozno zbytocne, no ako prvorodicka to dopredu nevies.
Skus mozno pouvazovat o zazmluvneni porodnej asistentky. Bude pri tebe cely cas a poradi ti. Mozno je ona i lepsia volba ako doktor..
do prdele, baby, ze daj radsej vsimne??? tak sa necudujme, ze mame porodnictvo v riti ... mna skoro piclo - sedim si uz dole bez v kabinke na gynde a v ambulancii pacientka vyklada doktorovi , ako sa upokojila, ked sa dohodli na cisarskom a ze teda ide ku nemu a tu mu s priatelom ponukaju cez leto tyzden v apartmane v bulharsku aj s dopravou a bla bla ... do perdele. vychyteny doktor, referencie paradne, taka som bola rada, ked som sa k nemu dostala - keby som mala moznost z principu menim hned. uvedomujete si, ze ked sa s doktorom "dohdoenet" a odriodi vas pocas sluzby, je to s vyvolavackou, vacsimi bolestami, ... na vas ukor?
@mattia_my jaj - dufam, ze nie v BB. ja teraz zvazujem - BB alebo BR. v BR som rodila prve, vsetko OK, aj doktori, sestricky vynikajuce, teraz idu rekonstruovat konecne, ale rodil ma asi jediny a najvacsi masiar v okrese. a nie som si ista, ci sa v BR da zazmluvnit - uz by som sa k nemu dostat nechcela. musim zistit, ci este k porodom chodi. v BB som pocua presne - kopa mladych neskusenych. no a potom si vyber ...
@ukulela rodila som v BB, v r.2016. Ta Dr.odisla uz par tyz.po nasom porode ( nie kvoli nemu :D, nahoda).Ja mam teraz termin koncom jula a chcem rodit SC, tak neviem kam pojdem... Pozri skupina Porodnica BB,pisali tam, ze sa v BB neda teraz nikto zazmluvnit...nezistovala som to este, neviem potvrdit. Bola som v decembri na gyn.urgente, pozerala ma taka mlada dr.- sikovna, pedantna,no ked by nastala krizova situacia, tak neviem...pocula som aj dobre, aj zle, tak si vyber :D.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Najlepsie ked budes mat od niekoho info o dobrom porodnikovi,vacsina to robi tak ze ta odrodi ked ma sluzbu a vtedy netreba zazmluvnovat. Ja som vzdy isla v siedmom mesiaci.