Kedy ísť za lekárom, u ktorého chcem rodiť?

selinka11
9. júl 2013

Chodím roky ku jednej gynekologicke ,lenze som sa rozhodla rodit u ineho doktora a v inej nemocnici,som v 5,tom mesiaci tehotenstva a netusim,kedy je vhodne ist za doktorom u ktoreho by som chcela rodit.Vedeli by st emi poradit??

linda20111
9. júl 2013

@selinka11 ja som vybranemu lekarovi zavolala asi dva mesiace pred vypocitanym terminom, povedala v akom som tyzdni a on mi uz povedal kedy mam prist za nim na vysetrenie a tiez sme dohodli dalsi postup. Podla mna staci zavolat, cez telefon vysvetlit a on ti uz povie kedy by ta chcel vidiet podla toho kedy ma volny termin.

selinka11
autor
9. júl 2013

noo,presne tak som aj rozmyslala,ze dva mesiace by asi stacilo,len neviem ci mam to svojej terajsej doktorke oznamit uzteraz,ze u nej nechcem rodit alebo ani jej to vraviet nemusim??

maznacik007
9. júl 2013

@selinka11 neviem ci jej to povedat ... a je ona porodnicka a da sa zazmluvnit? ja by som jej asi povedala ze si chces zazmluvnit a zaplatit ineho porodnika lebo chces rodit v tej a v tej porodnici ...

inak to je tvoja vec koho si zaplatis k porodu podla mna ... len treba sa popytat mozno aj skor lebo niektori su tak vytazeni ze ani nezoberu zenu ak k nemu nechodi cele tehotenstvo...

linda20111
9. júl 2013

@selinka11 najprv zavolaj tomu vybranemu a po stretnuti s nim uvidis aky dojem budes z neho mat a ci ho este budes chciet.. tvojej lekarke nemusis nic oznamovat, iba ak mas s nou priatelsky vztah tak jej mozes spomenut kde by si chcela ist rodit.

kajka82
9. júl 2013

v 36tt uz by si mala chodit na poradnu k novemu

selinka11
autor
9. júl 2013

@maznacik007 tak,al emusi to byt asi neprijemne prenu ,kedze k nej roky chodim,ale je to naozaj moja osobna vec a ona to musi chapat,tak skusim toho doktora riesit uz radsej cim skor,lebo tak ako pises,ktovie ci ma vobec vezme..ale dakujem,za tvoju reakciu🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre