Chodím roky ku jednej gynekologicke ,lenze som sa rozhodla rodit u ineho doktora a v inej nemocnici,som v 5,tom mesiaci tehotenstva a netusim,kedy je vhodne ist za doktorom u ktoreho by som chcela rodit.Vedeli by st emi poradit??
noo,presne tak som aj rozmyslala,ze dva mesiace by asi stacilo,len neviem ci mam to svojej terajsej doktorke oznamit uzteraz,ze u nej nechcem rodit alebo ani jej to vraviet nemusim??
@selinka11 neviem ci jej to povedat ... a je ona porodnicka a da sa zazmluvnit? ja by som jej asi povedala ze si chces zazmluvnit a zaplatit ineho porodnika lebo chces rodit v tej a v tej porodnici ...
inak to je tvoja vec koho si zaplatis k porodu podla mna ... len treba sa popytat mozno aj skor lebo niektori su tak vytazeni ze ani nezoberu zenu ak k nemu nechodi cele tehotenstvo...
@selinka11 najprv zavolaj tomu vybranemu a po stretnuti s nim uvidis aky dojem budes z neho mat a ci ho este budes chciet.. tvojej lekarke nemusis nic oznamovat, iba ak mas s nou priatelsky vztah tak jej mozes spomenut kde by si chcela ist rodit.
v 36tt uz by si mala chodit na poradnu k novemu
@maznacik007 tak,al emusi to byt asi neprijemne prenu ,kedze k nej roky chodim,ale je to naozaj moja osobna vec a ona to musi chapat,tak skusim toho doktora riesit uz radsej cim skor,lebo tak ako pises,ktovie ci ma vobec vezme..ale dakujem,za tvoju reakciu🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@selinka11 ja som vybranemu lekarovi zavolala asi dva mesiace pred vypocitanym terminom, povedala v akom som tyzdni a on mi uz povedal kedy mam prist za nim na vysetrenie a tiez sme dohodli dalsi postup. Podla mna staci zavolat, cez telefon vysvetlit a on ti uz povie kedy by ta chcel vidiet podla toho kedy ma volny termin.