Ahojte, prosim Vas nevieke kde najdem Dr.Slezáka ? Volala som aj do Femme s.r.o. a tam uz nepracuje. Dakujem
@akinoma Mne robil sono vo Femme pred pár mesiacmi, ako externista. Inak neviem či aj na Onkologickom ústave nerobí/nerobil.
Ahoj určite pracuje v sagax v dunajskej strede a tiež na klenovej. Chodím k nemu už dlho.
robí u nás, v NOÚ a externe u Kocha..Som lekárka z NOÚ, tak viem..🙂
Teraz robi morfologicky ultrazvuk aj na poliklinike na Strecnianskej v Petrzalke.
dobry vecer, prosim vas kde je ta Strecnianska v Petrzalke? je to Strecnianska 13? zajtra mam ist na morfo a neviem kde to konkretne je. dakujem. pekny vecer 🙂
@sasa1983 ahoj, mozem sa spytat, ktory den ordinuje MUDr. Slezak na Klenovej? ja k nemu chodim pravidelne, len stale zabudnem, ci je to utorok alebo streda 🙂
neviem, asi ani nemá zmyseľ to urobiť inak, ako si zavolať, môže mať služby, pôrody v KOCHu, dovolenku, náhradné voľno...aktuálne TI povedia na gyn. ambulancii.
Ahojte, mozete mi posim napisat tel.cislo, kde ste sa objednavali na morf.ultrazvuk k Dr. Slezakovi na Strecniansku? Dakujem, pekny vecer🙂
Ja som bola u pána Slezáka včera. Je perfektnýýýý!!!!
Baby a kolko ste platili za morfo a 3D? My sme tam nechali ze 50 eur a este si vypytali 15 eur za cd... tak som z toho teraz mimo...
No ja si pamatam, ze este pred 2,5 r som bola unho s prvym, este ked robil na zaporozskej a platila som 35 eur. Tak po tmr. 3 r, ze by isla cena tak hore???
Za morfologický sa platí 30eur, v tom som mala aj fotky malého. Za 3D neviem kočky, ale 50eur je super cena.
Ja som fotky ani nedostala. Ale tak mozno budu na tom CD. Este som to nekukala. Ale pan dr. je naozaj odbornik a som rada, ze sme boli unho. Krasne vsetko vysvetluje, pozorne vsetko skontroluje a velmi mi pomohol, za co som mu nesmierne vdacna. Oplati sa ist k nemu.
V zdravotnom stredisku na Strecnianskej v Petrzalke.
Baby,neviete nahodou ci a kde rodi? Dakujem
Ahojte, potrebujem kontakt na dr. Slezáka, na čísle 02 593 784 93 mi to nikto neberie a v Sagaxe mi dali termín, ktorý mi veľmi nevyhovuje, kde by som ho ešte prosím mohla zohnať?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ak myslis Mudr. Igora Slezaka, skus Kocha. Tam je uvedeny...