este som sice iba v 21 tt, ale casto mi kladu otazku kde chcem rodit. Gynekologa mam na Kramaroch, ale tam by som asi ani nechcela, lebo nemam moc pozityvne ohlasi.. Aka je Vasa rada?
na vsetky porodnice su aj plusy aj minusy ale co viem tak najviac plusu je v tej banskej stiavnici ale ja osobne by so mnesla daleko od mesta aj ked je zena prvorodicka moze mat rychli porod a dalsia vec je dobre ked je kontrolovane babo takze podla toho ako sa citis 😉
V BA je jednoznacne najlepsie sanatorium Koch. I ked funguju ako pôrodnica kratko, neviem o ziadnom negativnom ohlase, len same plusy. Zial za tieto plusy si treba zaplatit nemalú sumu i ked takto by zdravotna starostlivost mala vyzerat bezne vsade....
🙂
Ano najlepsia porodnica na slovensku je v Banskej stiavnici ..druha v Ruzomberku a tretia v Bardejove.... 😎 bratislavske nemocnice su az dalej... najlepsia tusim na nejakom 8 mieste.....myslim ze to boli Kramare...Ja by som sla do BJ kedže odtial pochádzam, ale vzhladom na vzdialenost je to pre mna a manzela nemozne.....zalezi aj od toho ci mas rizikove tehotenstvo alebo nie a ci si mozes dovolit vycestovat.....Ale ja by som v Bratislave nechcela rodit... Tam musi byt stále natresk.. ktovie ci maju na kazdu zenu tolko casu..kamoska vravela ze tam si iba cislo....
ja som rodila dvakrat na kramaroch a nemozem povedat krive slovo
pre mn a najsamfantastickejsia porodnica je v BANSKEJ STIAVNICI nedam dopusti sice to mame 40min.autom to nbiej tak vela no osobne som im to tam povedala ze v BS som prezila najkrajsie chvíle mojho zivota lezala som tam 3mesiace nepretrzite 😉 citila som sa tam lepsie ako doma (vtedy smne byvali u svokry ☹
ja ked som rodila v januari tohto roku bola som maximalne spokojna, hlavne s tým ze som mala maleho cely cas pri sebe na izbe 😉
ale mali tam v tom case strasne vela rodičiek, mna pustili o jeden den skor, co som bola rada ale asi 3x ma nahanali ze aby som uz isla lebo maju dalsiu maminku co caka na moju postel 😅
Ahoj rodila som teraz v auguste na kramároch a bola som maximálne spokojná so všetkým 🙂 🙂
Ja som rodila v považskej bystrici a super aj starostlivost vsetko ok...
Ja som rodila v TT ale pred 13nastimi rokmi...takze vela sa tam toho urcite zmenilo. 😉
A co tak Hainburg? 😉 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ono je to vzdy subjektivny pohlad kde je najlepsie... ja som rodila na Kramaroch a bola som velmi spokojna 😉 ale niekto by mozno na mojom mieste nebol, zalezi ake mas poziadavky a ako sa na dane veci pozeras 😉
Minule bolo v TV najlepsie porodnice, vramci BA to boli Kramare... a vramci SR tusim Banska Stiavnica (snad sa nemylim 🙂 )
http://vas.cas.sk/clanok/3103/rozhodli-ste-najl...