Kde môžem byť na šestonedelí spolu s oteckom a starším dieťaťom?

bazulka
1. júl 2013

Neviem sa dopatrat informacii, v ktorych nemocniciach je mozne na sestonedeli byvat spolu s oteckom aj so starsim dietatom. Najlepsie v BA 😀 Neviete niekto poradit?

alami
1. júl 2013

Myslím si , že táto http://www.porodnicabstiavnica.sk/9_kontakt.html je tam aj Bratislavská adresa, pozri, či to je tiež pôrodnica, či čo.

bosoriak
1. júl 2013

Pokial viem, tak Koch, ten ma apartman, kde mozte byt vsetci. Ostatne nemocnice tuto moznost kvoli preplnenosti nedovoluju. Mozno je to uz inak, ale na Antolskej su tusim 2 alebo 3 nadstandartne izby, kazda 2-lozkova. Na Kramaroch ich je viac, ale ked som tam bola ja pred dvomi rokmi, tak neumoznovali pobyt partnera, kvoli kapacite.
Najlepsie spravis, ak si zavolas do konkretnej porodnice a zistis.

baryana
2. júl 2013

na kramaroch ale z vlastnej skusenosti viem, ze nesmeli na izbu deti. za mnou ked prisli baby a to mali 13 a 14, tak sestricky prizmurili oci, aby mohli byt so mnou na izbe. ale po jednej. a to som bola na izbe sama.

kkl82
2. júl 2013

sice nie ba, ale v porodnici v topolcanoch je toto mozne 😉. vip izba stoji cca 30 eur za noc

aaliyah
2. júl 2013

Na V.I.P izbach 😉 tam môže byt s tebou rodina cely den,aj spať tam môžu s tebou 🙂 v Topoľčanoch su tie izby,a tiež aj v Nitre ,a určite sa najdu aj niekde inde 😉

sampo
2. júl 2013

v BA ti neporadim, ale v BS urcite mozes 🙂 🙂 to zas od BA nie je tak daleko.. ja som mala vedla na izbe maminu s oteckom aj starsim braskom (ocko strasne chrapal 😀 ) .. no a ja som bola sama, podla mna by sa tam moje starsie dieta nudilo 😅

katulienka.
2. júl 2013

u Kocha, ja ked som rodila prve, bola zatvorena.. ale mama bola s kamoskou pri porode, a potom aj na izbe, a pochvalovala si. a na navstevu sme mohli prist hocikedy, pocas celeho dna, aj v den porodu 🙂

zuzzuli
2. júl 2013

pokial ja viem aj Galantska porodnica to umoznuje 😉 ale najlepsie je zavolat a overit si 🙂

ninan2
2. júl 2013

V Bratislave na Antolskej ak mas VIP izbu a nemaju plny stav, v Kochu urcite ale je to strasne drahe, a potom tak blizsie Banska Stiavnica a Topolcany.

stanislavao
2. júl 2013

podla mna vsade na VIP izbe. pokial je volna izba, ked ste tam, tak tam mozete byt. samozrejme sa to vsetko hradi z vlastneho. v TO je to urcite mozne.

efelinka2002
26. jún 2017

@aaliyah Mate, prosim, osobnu skusenost s Nitrou? Ak bude volna VIP izba v Nitre, rada by som tam mala aspon na noc aj svoje starsie dietatko. Dakujem.

sindas
26. jún 2017

Aj v Galantskej nemocnici sa da, ale tiez iba na VIP izbe a tu si bohuzial nemozes objednat dopredu.. ak odrodis a je volna tak super ak neni volna smola...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre