Kde mi urobia morfologické sono v Trenčíne?

zuzana6666
27. júl 2020

Kočky z TN, prosim o radu - kde u koho v Trencine mi spravia morfologicke sono v 20tt?? Dakujem!!!

miskahrncarikova
27. júl 2020

@zuzana6666 mna posielali do Cegysu

zuzana6666
autor
27. júl 2020

@miskahrncarikova a bola si?

miskahrncarikova
27. júl 2020

@zuzana6666 pravdaze,pri obidvoch tehotenstvach.Ja som bola spokojna.Raz som mala aj Hlavacika,na ktoreho nadavaju,vraj je neprijemny,ale ja som s nim nemala ziadny problem

zuzana6666
autor
27. júl 2020

@miskahrncarikova prosim ta a kolko si platila? Ja som bola v MT u Grochalu, ale uz sa tam plati ozaj vela a kvoli 15 min tam nechat 80e ☹ mi pride zbytocne, ak sa to da aj za lacnejšie. Diky moc 😉

koaly119
27. júl 2020

@zuzana6666 aj som tam bola poslala ma tam moja gyn s vymen. Listkom a cisto za utz som neplatila iba ak by si chcela foto ci vyklad a to podla cennika. Samozrejme treba sa objednat
https://cegys.sk/cennik.pdf

miskahrncarikova
27. júl 2020

@zuzana6666 tiez som nic neplatila,len za fotky,alebo ked chces odbornu konzultaciu

lenkacee
30. júl 2020

@zuzana6666 ja som bola v cegyse, od tvojho gynekologa dostanes ziadanku, je to zdarma ako pisu baby, konzultacia je asi 5 eur, ale zalezi od vyrecnosti a dna doktora..necakaj ale siahodlhe podrobnosti.. Skor su to vyhodene peniaze.. Ale doktori aj personal su velmi mili.

lenkacee
30. júl 2020

@zuzana6666 este som zabudla, robia to aj v gyneke u jankovskeho, toho si velmi chvalia ze vsetko perfektne vysvetli, mrkni ich stranku, poplatky atd, osobnu skusenost nemam

zuzana6666
autor
31. júl 2020

@lenkacee diky moc 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre