Ahojte baby som ešte len na začiatku tehotenstva ale ajtak by som rada už začala uvažovať kam by som išla do pôrodnice a kde by som sa zverila ľuďom do rúk a aj svoje bábo ja sa rozhodujem medzi Trnavou, Galantou a Nitrou to mam najbližšie tak by som vás chcela poprosiť o radu ze kde. ja mam Dr. Janička zo Serede ale neviem ci on bude ochotný a ci vôbec chodí ku pôrodom.. 🙂
@bea97 ja som tiež taka 🙂 ale nejak doteraz neviem kde pôjdem rodiť 😁🤷🏼♀️ som 37.tyzden...tolko som preberala...
Vsade sa nájde rôzny personál... Niekto si chváli a niekto nie... Záleží aké požiadavky mas na pôrodnicu... Ja do tt 100% nejdem kvôli lekárom ale iné pacientky si ich chvália... Ja s nimi mam zle skúsenosti po každej návšteve... Galantu som zvažovala ale najlepšie je, ak ešte počkáš a keď to budeš mať trošku aktuálnejsie, pôjdeš na obhliadky pôrodnice... A dáš na svoje pocity...
Vraj vybavenosťou v prípade komplikácií je dobra tt a nz a potom až bratislavské pôrodnice 🙂
@maccmacc ja tiez 36tt a stale nie
Som rozhodnuta 😃🤦🏻♀️
@alexandra2468 😁🤭 som rada, že v tom nie som sama....
Baby keď porovnávate pôrodnicu, tak nezabudnite porovnať aj novorodenecké oddelenia 🤔 to je väčšinou kameň úrazu. Ja som bola v dobrej pôrodnici, ale teda novorodenecké je katastrofa.
Ďakujem vám baby za vaše odpovede 🙂
@bea97 Za pôrodnicu v TT ti môžem zhrnúť takto, rizikové oddelenie a oddelenie šestonedelia sú čo sa týka wc a kúpeľni na tom veľmi zle, staré, hnusné, aj keď to udržiavali v čistote, má to svoje roky a to neumyjes. Keď som sa tam po pôrode mala rozrezana umývať, bolo mi do plaču. No ale chvilu sa to vydržať dá. Doktora ak chces si vyberieš, ja som mala Dr. Hlaveka a staral sa o nás príkladne, inak mám dobrú skúsenosť so všetkými a tiež sestričky boli milé. Novorodenecke odd.je pripravené aj na mierne predčasne narodené deti. Môj bol v 34tt a nebol problém. Ale viem že tam boli aj horšie prípady a neposielali ich preč, zostávali v ich starostlivosti. Ležala som tam vyše mesiaca, celkovo sa to dalo a pokiaľ ti ide hlavne o vaše zdravie tak určite nech budeš rodiť kdekoľvek, vybav si doktora lebo nikdy nevies aký ,,študent,, ti príde k pôrodu 😁
Ahoj ja mam tiez janicka aj ja som ho chcela k porodu no nechodi uz... 🙈 Bola som rodit v ga ako prvorodicka 20 rocna 4mesiace do zadu niektoré sestricky pohode dobre ale doktorky mlade co ma vysetrovali žiadny ohlad nic.. Bol ma vys. Primar šťastný aj s takou mladou robili si tam zomna pokusneho kralika asi keďže ja bolesti o pol9rano mi praskla voda a porodila som az o pol9 večer. Najprv ona skúsila na koľko som otvorena potom on.. Striedali sa no katastrofa... 🙈 🙈 Nakoniec ma ta mladá aj odrodila za asistencie primára a malemu zlomila pei porode klucnu kost
A co sa tyka oddelenia šestonedelia starostlivosť je dobra aj wc a sprchy su v pohode.. Nieje to tam zle akurat keby si mala nejakeho dobreho lekara pri porode no
@mira2222 Nie že by som to chcela zľahčovať a dúfam že maličký je už v poriadku len chcem povedať, že sestranica rodila na Antolskej v Ba, malemu tiež zlomili kľúčnu kosť a vraj sa to stáva aj skúseným lekárom, jednoducho ho treba vytiahnuť ak sa počas pôrodu zakliesni a aj za cenu zlomeniny, horšie by bolo ak by tam zostal a pridusil sa.
@bea97 takze moja skúsenosť s ga je takato.. A naposledny co viem s tv noviny tak tam zomrelo babetko pretoze sa tak isto dorvca neotvaralo dlho (ako ja az po 12hod.) ju nechali tak aj krvacala 2dni a nechceli jej spraviť cisarsky a babo zomrelo. Neviem ci si to pozerala v tv. Nemocnicu aj zaluju zato sa mi zda. Takže ja by som tam rodit asi neisla uz.
*dievča
3mesiace do zadu cca.
Hej po mesiaci sa to zahojilo 🙂 teraz uz šermuje s rukami ale hrcku tam ma stále to mu uz ostane navzdy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@bea97 je dobre mat prehľad, ale celkom skoro riešiš pôrodnicu... Este sa toho kopec môže zmeniť a budeš mozno potrebovat špeciálnejsi prístup ako ponúkajú v týchto pôrodniciach... (co ti teda neprajem)
Mas čas s pôrodnicou zatiaľ... 🙂